Laagri Kooli aasta õpetajad

Laagri Kooli aasta õpetajad

6. oktoobril 2024 kogunesid Saue valla õpetajad pealinnas lauluväljakule, ühte kena vaatega saali. Sündmuse käigus tänati kõiki õpetajaid ning esile tõsteti igast haridusasutusest üht või mitut õpetajat, kelle iga asutuse inimesed ise valisid. Esmakordselt oli Laagri Kooli mõlemast õppehoonest üks tunnustatav, kes sai kolleegide poolt esile tõstetud ja Saue valla Aasta Õpetaja 2024 tunnustuse!
Laagri Kooli Möldre maja õpetaja Terje Tamm
Tema rõõmus ja rahulik meel ning positiivne mõtlemine annab innustust nii õpilastele kui ka kolleegidele.Õpetaja, kes paneb töösse oma südame ja hinge. Ta hoolib oma õpilastest, lapsevanematest, kolleegidest ja kõigist, kes teda ümbritsevad. Tema poole võivad nooremad kolleegid alati julgelt nõu küsima minna, kartmata tunda ennast ebamugavalt. Tänu ainealasele kompetentsusele tullakse tema juurest tagasi heade soovituste ja toetava sõnaga. Aitäh, et meie päevadesse helgust tood!
Laagri Kooli peamaja õpetaja Kaur Alle 
On väga hea õpetaja (ka õpilastelt positiivne tagasiside) ning kolleeg. Jõuab töö kõrvalt ülikoolis käia. Alati positiivne ja leiab kõikidele muredele lahendusi. Kaur on oma töös väga põhjalik, täpne ja korrektne. Ta on seadnud endale väga kõrged nõudmised ja järeleandmisi kvaliteedis ei tee. Õpilasesõbralik, kolleegisõbralik, super klassijuhataja. Kaur on õpetaja suure algustähega. Õpetajana on ta väga põhjalik, tema tunnid on alati huvitavad ja sisukad. Tänu suurele empaatiavõimele on ta alati toetav ja lahendustele orienteeritud. On kaugelt näha, et tema töö paneb tal silma särama, ta tahab, et kõik tööülesanded oleks tehtud ja tehtud hästi.
Palju õnne õpetajatele!