Tähed taldrikus!

Tähed taldrikus!

28.03 algab Daily koolisööklates üle-eestiline projekt Tähed taldrikus, mis toob kuu jooksul laste lõunalauale muusikute Stefani ja Shira, kahekordse olümpiakulla Kristiina Šmigun-Vähi, ujuja Kregor Zirki ning DJ ja saatejuht Jürgen Pärnsalu lemmikretseptide järgi valmistatud road. Tähed taldrikus projekti eesmärgiks on juhtida tähelepanu koolitoidu olulisusele ning pakkuda lastele vaheldust. Kampaania perioodil on tuntud inimeste road menüüs tähistatud. Menüüde koostamisel jälgitakse riiklikult kehtestatud nõudeid ja Daily enda paika pandud menüüstandardeid

Tähed taldrikus toiduprojekt toimub Daily koolisööklates juba neljandat aastat ning pakub põnevust nii tuntud Eesti inimestele, kooliõpilastele kui ka meie töötajatele. Kuulsustele on see kindlasti paras väljakutse valida välja retsept, mis oleks laste seas populaarne, aga mahuks ka koolitoidule kehtestatud päevaraha sisse. Kokkadele ja lastele pakub see projekt mõnusat vaheldust.

Tähed taldrikus projektile annab sel aastal avalöögi DJ ja saatejuht Jürgen Pärnsalu.

Aprilli teisel nädalal pakutakse koolisööklates kahekordse olümpiakulla ja poliitiku Kristiina Šmigun-Vähi kodust kartuli-frikadellisuppi või tomatist bolognese kastet.
Üle saja eri vanuseklasside Eesti rekordi murdnud ujuja Gregor Zirk meelitab õpilased lõunasööki nautima peedi risotto, kreemise kõrvitsasupiga ja kuldse sepikuvormiga.

Sportlastelt võtavad teatepulga üle muusikud. Aprilli kolmandal nädalal algab sööklates tõeline Armeenia toidufestival. Laulja Stefan avaldab oma pere erilised retseptid, mille hulgast leiab hartšo sealihaga, armeenlase lõuna ehk kana šašlõki ja kissell hamov bani vahukoorega.

Laulja Shira rõõmustab kooliperesid kanaliha borši, kanaga pastavoki ning õuna krõbedikuga.

Tähed taldrikus projekt toimub 28. märtsist 22. aprillini Daily teenindatavates koolides üle Eesti.