25.09.2019
Oluline info

  • Palve autoga lapsi kooli toovatele lapsevanematele
    Kui pere elab koolist piisavalt kaugel, et jalgsi või jalgrattaga kooli tulemine on mingil põhjusel välistatud ja laps tuleb autoga kooli tuua, siis palume mõelda:
    * kas tasub sõita mööda Veskitammi tänavat 3,3km/h ja siis kooli parklas sentimeetri kaupa ärrituda, et ikka võimalikult kooli lähedale jõuda;
    * kuidas mõjub lapse tervisele mõneminutiline jalutuskäik Jõekääru pargi parklast, vallamaja parklast, Comarketi parklast, Hammerjacki parklast, Urda peatuse parklast, ükskõik millise lähedal asuva tänava äärest;
    * kas mu autol on olemas suunatuled ja rool;
    * kas ma annan oma manöövritest teistele teada, et kõikide liiklejate liikumine oleks sujuv ja ohutu;
    * kas ma liigun veel mõned meetrikesed, et teised saaksid minust mööda või "rahustan" keset teed liiklust;
    * kas ma olen pärast rõõmus, et ma raiskasin oma päevast portsu aega ja närve selleks, et laps ei saaks jalutada?
    Kõige selle asemel oleksin samal ajal juba hoopis järgmises ummikus aega nautimas!

  • Arved kunstitarvete, päevikute ja koolimütside eest
    Arved kunstitarvete, päevikute ja koolimütside eest saadab kool lapsevanematele novembris. Kuna esimestel koolikuudel on vanematel väljaminekud ehk kõrgemad kui tavaliselt, siis saadab kool arved välja natuke hiljem, novembris. Kunstitarvete arvete osas saab üldisemat infot lugeda siit.

Teadmiseks

  • Osalejaid ootab poiste lauluring ning kandlering esmaspäeviti ja neljapäeviti 6. või 7. tunni ajal. Samuti on mõni vaba koht Lastekooris. Lisainfo vastava ringi õpetajalt

  • 20. septembril toimusid Staadionijooksud.
    Kosel toimunud võistlustel saavutasid Laagri Kooli võistkonnad häid tulemusi, mida saab vaadata siit.
    Õpilasi saatis ja kohapeal juhendas õpetaja Tiina Veider.

  • 17.-19. septembril toimunud Penaltiässa võistluse tulemused on siin.

  • Sellel nädalal on spordinädal.
    Tegevusi on jagunud ja jagub veel igale maitsele. Oluline on võimalikult palju liikuda ja sel korral ka oma samme lugeda. Kogu nädala plaan on SIIN.

  • 24. septembril esinesid Teemandi pargis Laagri Kooli õpilased. Pilte näeb siit. Palume pilte ilma pildilolijate loata mitte taasesitada ning sotsiaalmeediasse postitada.

  • Matkapäev 27. septembril
    Septembri viimasel reedel on traditsiooniline matkapäev. Klassid liiguvad väljavalitud sihtpunkti õpetajatega koos. Sellel päeval on toitlustamine tavapärasest erinev. Kogu päeva info tuleb klassijuhatajatelt, kuid palume arvestada erinevate võimalustega ilma osas ning vastavalt ilmale riietuda.

  • Tule maitse koolitoitu!
    30. septembrist 4. oktoobrini kell 12.30-13.30 pakub koolitoitlustaja avatud koolisööklate nädala raames lastevanematele võimalust näha ja maitsta toiduvalikut, mida igapäevaselt lastele pakutakse ning kaeda, kuidas on üleüldiselt korraldatud koolilõuna pakkumine. Lisaks koolitoiduga tutvumisele on see hea võimalus keset tööpäeva soodsalt täisväärtuslikku lõunasööki nautida. Koolilõuna hind on 1.29, lõuna eest saab tasuda kohapeal sularahas.

  • Õpilasesinduse koosolek 1. oktoobril.
    Selle aasta teine õpilasesinduse koosolek toimub juba 1. oktoobril 2. tunni ajal aulas. Õpilasesinduse juhatusse kuuluvad: noorema astme (1.-4.kl) president Rasmus Priimägi 4.b, vanema astme (5.-9.kl) president Sten Ingerainen 9.p, asepresident Liset Treve 6.a, kaks liiget Diana Tull 9.s ja Hannes Tamm 7.c klassist. Värsket õpilasesinduse seltskonda vaata siit.

  • 4. oktoobril on kogu koolil õpetajate päev. Kõigil saavad tunnid läbi kell 12.05 ja 1. klassidel pikapäevarühma ei toimu. Huviringid toimuvad tavapäraselt.

Kunstinurk. Ei... tunnel.


Laagri Spot
Pühapäeval, 29. septembril on kell 13-18 Laagri Spoti avamisüritus, kus Eesti parimad grafitikuntsnikud tulevad ja teevad esimesed taiesed „lõuendile“, aga parimate käe all on võimalik ka ise õppida ja katsetada, kuidas grafitit teha ja millised on nii kirjutatud kui kirjutamata reeglid.
Kogu info sündmuse kohta seal.
Hariduse või õppimisega seotud äpid siin.
Huvikooli info
Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
51933522
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info
  • III Rae Run sügisjooks
    III Rae Run sügisjooks 29.09 Jüri terviserajal. Lastejooksud staadionil
    11.00 Lastejooksud (üks staadioniring)
    14.00 Põhijooks 5,8 km: täiskasvanud, noored, veteranid ja teatejooks
    Info ja registreerimine siin

  • Tartu Ülikooli teaduskool
    Tartu Ülikooli muuseum, loodusmuuseum ja botaanikaaed, Tartu observatoorium ning TÜ raamatukogu pakuvad õpilastele õppeprogramme alates põhikooli esimesest kuni gümnaasiumi viimase klassini. Kõik programmid on avaldatud teaduskooli lehel, kus neid on võimalik mugavalt sorteerida klassi ja/või valdkonna kaudu. Samal lehel on ka korraldajate kontaktandmed, kellega huvi korral suhelda.

  • Nädalavahetuse minilaager Vääna Mõisakoolis!
    18.-20. oktoobril on võimalus veeta mõnus nädalavahetus Vääna Mõisakloolis. Registreerimisinfot ja päevakava näed, kui klõpsad pildil.












  • Puhkpilliorkester "Nissi Trollid" kutsub ühinema!
    Esimene kohtumine on juba 30. septembril kell 15.15 Laagri Kultuurikeskuses. Klõpsa pildile ja loe lähemalt.












  • ProDance tantsustuudio kutsub treeningule!
    Tule ProDance Showtantsu trennidesse. Sind ootavad esinemised, tantsuvõistlused ja koolitatud treenerid. Ootame 1-5.klassi tüdrukuid!
    TASUTA PROOVITRENN! Registreeri www.prodance.ee, Telefon: +372 5557 7821.












  • Koolialustajate kabeturniir!
    Nõmme koolialustajate III kabeturniir toimub pühapäeval, 29. septembril 2019 algusega kell 11.00 Nõmme Kultuurikeskuses. Osa võtma kutsutakse Nõmme koolide ja Laagri Kooli 2019. a. esimesse klassi õppima asunud lapsi. Samuti kutsutakse võistlema teistesse koolidesse esimesse klassi astunud Nõmmel elavad lapsi.
    Kuidas registreeruda, loe sealt.












Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud