18.09.2019
Oluline info

  • Palve lapsevanematele
    Palume tagada laste hommikuse söömise. Kui kodus ei jõua, pakkige kaasa võileib, mille saab enne tunde või vahetunnis sööklas ära süüa. Koolisööklas saab 40 sendi eest osta ka hommikuputru. Söögivahetunnid on 1.-4. klassidele peale 3. tundi ja 5.-9. klassidele peale 4. tundi. Kui enne õiget hetke läheb kõht tühjaks, aitabki hädast välja kaasa pakitud võileib või puuvili. Nooremate söögivahetunnil leiba, köögivilju näppamas käia ei ole viisakas isegi siis kui kõht on tühi.

  • Nutiseadmetest koolis
    Kogu koolis viibitud aja jooksul ei ole õpilastel lubatud nutiseadmetes mängimine. Vastavalt kodukorrale on õpetajal õigus seade viia hoiule kantseleisse, kus vormistatakse selle kohta akt ning kätte saab seadme lapsevanem. Lapsevanemat teavitatakse seadme hoiule võtmisest ning vajadusel saab õpilane seda kantseleis helistamiseks kasutada.

Teadmiseks

  • Rahvatantsuring juba alustas!
    Tähelepanu rahvatantsusõbrad, tantsutrennid toimuvad igal neljapäeval 14.00-15.00. Tore uudis, et alates käesolevast hooajast on meil võimalus harjutada Laagri kultuurikeskuse ehtsas suures tantsusaalis! Põhigrupp koosneb 2. - 4. klassi õpilastest. Tublid tantsutüdrukud peaksid kaasa kutsuma ka partneri, vastasel juhul on esinemisrühma pääsemine keerukam. Algaval hooajal on meil plaanis esinemisi nii koolis kui ka kaugemal ning väljasõit tantsulaagrisse. Kohtume neljapäeval 14.00 Laagri kultuurikeskuse saalis!

  • 23.-27. septembril toimub spordinädal.
    Tegevusi jagub igale maitsele. Oluline on võimalikult palju liikuda ja sel korral ka oma samme lugeda. Selleks tee kindlasti ettevalmistusi - leia kaaslased, sammulugeja, registreeri end ja pane sammud kirja! Kogu nädala plaan on SIIN.

  • Matkapäev 27. septembril
    Septembri viimasel reedel on traditsiooniline matkapäev. Klassid liiguvad väljavalitud sihtpunkti õpetajatega koos. Sellel päeval on toitlustamine tavapärasest erinev. Kogu päeva info tuleb klassijuhatajatelt.

  • 24. septembril on Jaan Teemanti sünnipäev
    Jaan Teemanti sünnipäeva tähistab Saue vald Teemanti pargis algusega kell 12.00, kus esinevad Laagri Kooli tantsulapsed, saab kuulda kõnesid, pillimängu ja pidukringlit.

  • Tule maitse koolitoitu!
    30.09 kuni 4.10.2019 kell 12:30-13:30 pakub koolitoitlustaja avatud koolisööklate nädala raames lastevanematele võimalust näha ja maitsta toiduvalikut, mida igapäevaselt lastele pakutakse ning kaeda, kuidas on üleüldiselt korraldatud koolilõuna pakkumine. Lisaks koolitoiduga tutvumisele on see hea võimalus keset tööpäeva soodsalt täisväärtuslikku lõunasööki nautida. Koolilõuna hind on 1.29, lõuna eest saab tasuda kohapeal sularahas.

  • 4. oktoobril on kogu koolil õpetajate päev. Kõigil saavad tunnid läbi kell 12.05 ja 1. klassidel pikapäevarühma ei toimu. Huviringid toimuvad tavapäraselt.

  • Taas on avatud puhvet!
    Vanas tuttavas kohas on kell 13.00-17.00 jälle avatud puhvet, kust saab hankida värsket ja (tervise)sõbralikku turgutust!

Diginurk


Opiq!
Opiq on veebikeskkond, kuhu on koondatud erinevate kirjastuste e-õpikud. Keskkonna kasutamine on tasuline, kuid ka käesoleval õppeaastal (2018/20) tasub põhikooli õpilaste litsentsitasud riik, mistõttu saab Opiq't vabalt kasutada. Laagri Kooli õpilastel pole vaja teha muud, kui minna kodulehele opiq.ee ning end Stuudiumi lingi kaudu sisse logida.
Mida ja kuidas seal keskkonnas teha saab, on väga hästi koos piltide ning viidetega ära seletatud seal.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
51933522
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info
  • Tartu Ülikooli teaduskool
    Tartu Ülikooli muuseum, loodusmuuseum ja botaanikaaed, Tartu observatoorium ning TÜ raamatukogu pakuvad õpilastele õppeprogramme alates põhikooli esimesest kuni gümnaasiumi viimase klassini. Kõik programmid on avaldatud teaduskooli lehel, kus neid on võimalik mugavalt sorteerida klassi ja/või valdkonna kaudu. Samal lehel on ka korraldajate kontaktandmed, kellega huvi korral suhelda.

  • Nädalavahetuse minilaager Vääna Mõisakoolis!
    18.-20. oktoobril on võimalus veeta mõnus nädalavahetus Vääna Mõisakloolis. Registreerimisinfot ja päevakava näed, kui klõpsad pildil.












  • Puhkpilliorkester "Nissi Trollid" kutsub ühinema!
    Esimene kohtumine on juba 30. septembril kell 15.15 Laagri Kultuurikeskuses. Klõpsa pildile ja loe lähemalt.












  • ProDance tantsustuudio kutsub treeningule!
    Tule ProDance Showtantsu trennidesse. Sind ootavad esinemised, tantsuvõistlused ja koolitatud treenerid. Ootame 1-5.klassi tüdrukuid!
    TASUTA PROOVITRENN! Registreeri www.prodance.ee, Telefon: +372 5557 7821.












  • Koolialustajate kabeturniir!
    Nõmme koolialustajate III kabeturniir toimub pühapäeval, 29. septembril 2019 algusega kell 11.00 Nõmme Kultuurikeskuses. Osa võtma kutsutakse Nõmme koolide ja Laagri Kooli 2019. a. esimesse klassi õppima asunud lapsi. Samuti kutsutakse võistlema teistesse koolidesse esimesse klassi astunud Nõmmel elavad lapsi.
    Kuidas registreeruda, loe sealt.












Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud