11.09.2019
Oluline info

  • Liiklusohutus kooli parklas!
    *Kooli territooriumil kehtib liikluses õueala, seega jalakäijal on alati eesõigus! Autoga kooli territooriumile sõitmine pole kohustuslik. Kooliõuel on inimesed tähtsamad kui autod!
    *Julgustage lapsi ise kooli tulema, kasutada võib selleks jalgratast, tõukeratast, rula, lihtsalt oma jalgu. Laps võib ohutult autost väljuda ka kusagil kaugemal kui kooli parklas ning sealt edasi tulla jala.
    *Kui lapse autoga kooli toomine on vältimatu, siis peatuge ja parkige selleks ettenähtud kohas, ärge peatuge suvaliselt keset sõiduala, ärge parkige kohas, kus on lubatud ainult peatumine.
    *Oma planeeritud manöövrist andke kaasliiklejatele teada, kasutades näiteks suunatuld. Autojuhtide omavaheline suhtlemine sujuva liikluse tagamiseks on tervitatav! Selleks võib kasutada silmsidet, käega märguandeid (siinkohal ei ole mõeldud Pika Peetri tutvustamist kaasliiklejatele).
    *Kooli parklas palume arvestada ennekõike jalakäijatega, aga ka teiste autodega liiklejatega.

Teadmiseks

  • Koolibuss
    2019/2020. õppeaastal pakub koolibussi teenust kuni uute kokkulepeteni Hansabuss OÜ.
    Sõidugraafikut näeb siit või peatus.ee.

  • 12. septembril 5. tunni ajal toimub 1.-5. klassidele Laagri Huvialakooli huviringide tutvustus Laagri Kooli aulas.

  • 13. septembrini toimub "Penaltiässa" võistlusele registreerimine.










  • Ootame huvilisi 2019/2020. õa järgmistesse tasuta huviringidesse:
    Rahvatantsurühm "Sädemed" (2.-4.kl) kolmapäeviti kell 13.10 (tunni pikkus 60 minutit) Laagri Kultuurimajas õpetaja Mari Tompi juhendamisel
    Mudilaskoor MUK (1. - 4. kl) (ruumis 218)
    Teisipäeviti 6. tund (13.10-13.55)
    Kolmapäeviti 7. tund (14.05-14.50)
    Lastekoor LAK (5. - 9. kl) (ruumis 218)
    Esmaspäeviti  8. tund (15.15-16.00)
    Teisipäeviti 7. tund (14.05-14.50)
    Õpetaja Grete Saarumi juhendamisel
    Poiste lauluring ja kandlering (ruumis 215) õpetaja Tarmo Kivisilla juhendamisel
    *Kõik lisainfo ja täpsustused saab otse õpetajalt.

  • 23.-27. septembril toimub spordinädal.
    Tegevusi jagub igale maitsele. Oluline on võimalikult palju liikuda ja sel korral ka oma samme lugeda. Selleks tee kindlasti ettevalmistusi - leia kaaslased, sammulugeja, registreeri end ja pane sammud kirja! Rohkem infot kehalise kasvatuse õpetajalt.

Nädala äpp


Saue vald
Ehk oled jõudnud lugeda viimase lehe esilehte Saue valla uuest äpist. Nüüd on see tasapisi suuremale auditooriumile teatavaks tehtud ja loodetavasti saab paljudele sauevallakatele kasulikuks infokanaliks. Ehk oled isegi juba jõudnud selle alla laadida? Google Play´ist või App Store´ist otsida märksõna Saue valla äpp ja muljuda „installi“.
Kui on äpi sisu või kasutamisloogika kohta märkuseid, need on oodatud. Eks seda peenhäälestamist tuleb alguses ikka teha.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • OLETE OODATUD 2019/2020 õppeaastal Laagri Huvialakooli huviringidesse.
    Palun registreerige lapsed huviringidesse- ja palun sõlmige huviringide lepingud elektrooniliselt veebikeskkonnas Laagri Huvialakooli kodulehekülje kaudu - registreeri siin. Esimestesse tundidesse on oodatud kõik huvilised, et pärast langetada oma õige otsus huviringi valikul.

  • 12. septembril kell 12.15-13.00 toimub 1.-5. klassidele Laagri Huvialakooli huviringide tutvustus Laagri Kooli aulas.

  • Laagri Huvikooli STUUDIUM (e-päevik)!
    Kui Te ei ole veel uue huvikool stuudiumi jaoks vajalikku taotlust teinud või kooli/huvikooli stuudiumi kontosid omavahel sidunud, siis palume Teil seda teha, kuna vastasel juhul võite mõnest olulisest infost ilma jääda.
    Laagri Huvikooli stuudium

Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
51933522
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info
  • Tartu Ülikooli teaduskool
    Tartu Ülikooli muuseum, loodusmuuseum ja botaanikaaed, Tartu observatoorium ning TÜ raamatukogu pakuvad õpilastele õppeprogramme alates põhikooli esimesest kuni gümnaasiumi viimase klassini. Kõik programmid on avaldatud teaduskooli lehel, kus neid on võimalik mugavalt sorteerida klassi ja/või valdkonna kaudu. Samal lehel on ka korraldajate kontaktandmed, kellega huvi korral suhelda.

  • MyDance tantsutrennid
    MyDance ootab uusi huvilisi show ja hip-hop tantsutrennidesse!












  • Koolialustajate kabeturniir!
    Nõmme koolialustajate III kabeturniir toimub pühapäeval, 29. septembril 2019 algusega kell 11.00 Nõmme Kultuurikeskuses. Osa võtma kutsutakse Nõmme koolide ja Laagri Kooli 2019. a. esimesse klassi õppima asunud lapsi. Samuti kutsutakse võistlema teistesse koolidesse esimesse klassi astunud Nõmmel elavad lapsi.
    Kuidas registreeruda, loe sealt.












Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud