4.06.2019
Oluline info

  • Parimat alanud kooliaastat!

  • Lapsevanema meelespea
    *Kui lapse autoga kooli toomine on vältimatu, siis peatu ja pargi selleks ettenähtud kohas, ära peatu suvaliselt keset sõiduala.
    *Ära pargi kohas, kus on lubatud ainult peatumine, sellega saame liikluse sujuvaks ja ohutumaks!
    *Kooli territooriumil kehtib liikluses õueala, seega jalakäijal on alati eesõigus! Autoga kooli territooriumile sõitmine pole kohustuslik. Kooliõuel on inimesed tähtsamad kui autod!
    *Palume kodudes kooliriietele (ka spordiriietele) ja jalatsitele sisse kirjutada õpilase nimi, siis on kaotatud ja vahetusse läinud asju lihtsam leida!

  • Tähelepanu tunnelis!
    Palume tähelepanu pöörata, et koos kooli algusega on Veskitammi tunnelisse jõudnud suurem rulade-rataste-tõukside voog. Oleks hea, kui saaks korra kodus läbi käia teema, et seal peaks sisenevate kiirustega natuke ettevaatlikumalt ümber käima ja paremale-vasakule tunnelite ristumisel ka vaatama.

  • Õpilase meelespea
    *Õpilane tuleb kooli 10 minutit enne tundide algust.
    *Jalgrattaga tulijal on kiiver kohustuslik! Rattaga ei sõida üle sebra, rattalt tuleb maha tulla. Ratas käib lukku ja rattaparklasse.
    *Rula või tasakaaluliikuriga tulija majas sees ei sõida. Vidin pannakse oma kappi, kapi alla ei pane. Koristaja ei saa muidu koristada.
    *Õpilane alustab päeva teretamisega ja on kõigi suhtes sõbralik!
    *Siseruumides kantakse sisejalatseid. Koolivorm on kõikidel kohustuslik. Võtmed hoida taskus, koolikotis või vöö küljes nt jojo võtmehoidjaga. Ohutuse tagamiseks on kaelapaelad koolis keelatud!
    *Mobiiltelefoni või muu nutiseadmega on koolimajas mängimine, pildistamine ja filmimine keelatud! Õpetaja võib täiendavalt piirata nutiseadmete kasutamist.
    *Vahetunnis on võimalik (soovituslik) käia õues. Sisehoovis. Sisehoovist kaugemale (isgi mitte poodi) ei minda.
    *Söömine toimub sööklas. Kui koolitoidust ei piisa, võib oma toidu kaasa võtta ja seda sööklas süüa. Koolilõuna menüüga saab tuvuda siin.
    *Pärast koolipäeva lõppu läheb õpilane koolimajast ära, kooli ootama (raamatukogusse või aula juurde fuajeesse) jäävad ainult need, kellel on konsultatsioon, vastamine, treening või ring. Teised lähevad koju, õue või palli mängima.
    *Laagri Kooli õpilane õpib hoolsalt juba täna! Midagi ei jää tegemata, konsultatsiooni minemise ja järelevastamisega pikalt ei oota.

  • Pikapäevarühm 1. klassidele
    9. septembril alustab pikapäevarühm 1. klasside koolibussiga sõitjatele. Pikapäevarühma soovijate avaldused palume saata laagrik@laagrik.edu.ee või tuua kooli kantseleisse.

  • Koolibuss
    2019/2020. õppeaasta esimesel nädalal pakkus koolibussi teenust Atko Transport OÜ. Uus info esimesel võimalusel.
    Sõidugraafikut näeb siit või peatus.ee.

  • 13. septembrini toimub "Penaltiässa" võistlusele registreerimine.


Teadmiseks

  • Ootame huvilisi 2019/2020. õa järgmistesse tasuta huviringidesse:
    Rahvatantsurühm "Sädemed" (2.-4.kl) kolmapäeviti kell 13.10 (tunni pikkus 60 minutit) Laagri Kultuurimajas õpetaja Mari Tompi juhendamisel
    Mudilaskoor MUK (1. - 4. kl) (ruumis 218)
    Teisipäeviti 6. tund (13.10-13.55)
    Kolmapäeviti 7. tund (14.05-14.50)
    Lastekoor LAK (5. - 9. kl) (ruumis 218)
    Esmaspäeviti  8. tund (15.15-16.00)
    Teisipäeviti 7. tund (14.05-14.50)
    Õpetaja Grete Saarumi juhendamisel
    Poiste lauluring ja kandlering (ruumis 215) õpetaja Tarmo Kivisilla juhendamisel
    *Kõik lisainfo ja täpsustused saab otse õpetajalt.

  • Laagri Kool jätkab Kiusamisvaba Kooli programmiga. Laagri Kooli KiVa tiimiga on võimalik kontakti saada Stuudiumis või meili teel kiva@laagrik.edu.ee.
    Võimalus KiVa toetamiseks - koostöös Kaubamajaga valmisid kooli alguseks heategevuslikud kiusuvabad harilikud pliiatsid, mille müügituluga on võimalik toetada Kiusamisvaba Kooli Sihtasutust ja KiVa kiusuennetusprogrammi rakendamist Eesti koolides. Pliiatsid on müügil 7. septembrini Tallinna ja Tartu Kaubamaja Lastemaailmas, Tallinnas Viru Keskuse aatriumis, Kaubamaja Galeriis ja Tartu Kaubamaja aatriumis ning Kaubamaja e-poes.

  • Pildistamine 5. - 6. septembril
    5. - 6. septembril pildistatakse 2. - 8. klassi klassipildid ja 1. - 9. klassi portree-, sõbra- ja muud pildid. Pildistamise viib läbi OÜ Pildikompanii, pildistamiseks vajaliku registreerimislehe annab välja klassijuhataja (iga õpilase kohta unikaalse triipkoodiga leht) ja see tuleb eelnevalt kodus ära täita. Pildistamise ajagraafik siin. Õpilaspileti pildi tegemiseks (soovi korral) tuleb õpilasel seda fotograafile eraldi öelda. Õpilaspileti pilt saadetakse otse koolile, selle eest ei pea ka tasuma.

  • Koolijütsi trall 6. septembril
    6. septembril 3. tunni ajal toimub 1. ja 9. klasside ühistants ja trallitamine õpetajate Mari Tompi ja Mait Pinseli juhendamisel. Vastavalt ilmale toimub üritus kas staadionil või võimlas.

  • 12. septembril 5. tunni ajal toimub 1.-5. klassidele Laagri Huvialakooli huviringide tutvustus Laagri Kooli aulas.

  • Koolisöökla soovib infot, kellel on toiduallergia (arstitõendi alusel), et võimaldada toidumenüü erisusi.

Nädala äpp


Any.do
Päike särab, liblikad lendavad, grill tossab, limonaad on külmas, hinded väljas. Varsti saabub pikk suvevaheaeg. Et see ikka asja ette läheks, on suureks abimeheks ajahaldamise äpp Any.do. Kuna äppi on loendamatutele platvormidele, siis klõpsa siia ja vali omale sobiv.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • OLETE OODATUD 2019/2020 õppeaastal Laagri Huvialakooli huviringidesse.
    Palun registreerige lapsed huviringidesse- ja palun sõlmige huviringide lepingud elektrooniliselt veebikeskkonnas Laagri Huvialakooli kodulehekülje kaudu - registreeri siin. Esimestesse tundidesse on oodatud kõik huvilised, et pärast langetada oma õige otsus huviringi valikul

  • 12. septembril kell 12.15-13.00 toimub 1.-5. klassidele Laagri Huvialakooli huviringide tutvustus Laagri Kooli aulas.

  • Laagri Huvikooli STUUDIUM (e-päevik)!
    Kui Te ei ole veel uue huvikool stuudiumi jaoks vajalikku taotlust teinud või kooli/huvikooli stuudiumi kontosid omavahel sidunud, siis palume Teil seda teha, kuna vastasel juhul võite mõnest olulisest infost ilma jääda.
    Laagri Huvikooli stuudium

Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
51933522
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info
  • MyDance tantsutrennid
    MyDance ootab uusi huvilisi show ja hip-hop tantsutrennidesse!












  • Koolialustajate kabeturniir!
    Nõmme koolialustajate III kabeturniir toimub pühapäeval, 29. septembril 2019 algusega kell 11.00 Nõmme Kultuurikeskuses. Osa võtma kutsutakse Nõmme koolide ja Laagri Kooli 2019. a. esimesse klassi õppima asunud lapsi. Samuti kutsutakse võistlema teistesse koolidesse esimesse klassi astunud Nõmmel elavad lapsi.
    Kuidas registreeruda, loe sealt.











  • Nõmme huvikool alustab
    Võta kaasa oma laps, oma sõber, ema-isa, vanaema-vanaisa ja astu läbi 5. septembril Nõmme huvikooli “avatud uste” päevast – Huvitav huviharidus huvikoolis. Toimetame kolmes majas ja igas majas on kell 17.30 mõnus arutelu huviharidusest külalisega: Nurme 40 – Grete Šillis koos külalisega – Huviharidus kui võimalus astuda maailma Vikerkaare 10 – Andres Vakra – Kuidas ja kuhu läheb huviharidus Tallinnas Õie 14 – Lada Mehikas – Loodus on parim õpetaja! Lisaks põnevale ühisarutelule tutvustatakse Nõmme huvikooli tegevusi ja eesmärke ja üldist toimimist. Ja loomulikult on lahti kõikide majade huviringide klassiruumid, kus õpetajad hea meelega vastavad huviliste küsimustele, tutvustavad oma huviringe ja kes teab, äkki saad kohe näpud töösse! Ära jäta juhust kasutamata, sest saad midagi põnevat ja uut teada ning leiad kindlasti ka sobiva huviringi!


Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud