14.11.2018
Oluline info

  • Läti Vabariik 100!
    18. novembril saab meie hea naaber Läti Vabariik saja aastaseks.
    Saldejumps ja valleraa!
    Daudz Laimes Latvija!

  • 16. novembril toimub sisepordipäev "Liigu, lõimi, õpi!"
    Koolipäev algab 8.15 kogunemisega koduklassides. Seejärel toimub 8.20 spordikultuuri viktoriin läbi kooliraadio. Kell 8.30 soojendusliigutused aulas ning 8.45 algab igas punktis tegevus. Päev on üles ehitatud vastavalt koolipäevale, igas punktis on üks õppeaine, millega liikuv tegevus seotud on. Peale kehalise võimekuse peate proovile panema ka kõik teadmised. Selga sportlik riietus ja kaasa meeskonnavaim. Koolipäev sisaldab lõunasööki, kaasa võid võtta vaid veepudeli. Päev lõpeb koduklassis kerge mõttepausiga, 1.-4. klassidel 12.00, 5.-9. klassidel 13.30.

  • 30. novembriks kujunevad 2.-9. klassi õpilastel trimestri kokkuvõtvad hinded!
    Vaata üle oma hinded, tegemata tööd, järelvastamise võimalused ja leia võimalikele murekohtadele lahendused. Kui kõik on hästi, siis oled tubli!

  • Opiq!
    Opiq on veebikeskkond, kuhu on koondatud erinevate kirjastuste e-õpikud. Keskkonna kasutamine on tasuline, kuid sellel õppeaastal (2018/19) tasub põhikooli õpilaste litsentsitasud riik, mistõttu saab Opiq't vabalt kasutada. Laagri Kooli õpilastel pole vaja teha muud, kui minna kodulehele opiq.ee ning end Stuudiumi lingi kaudu sisse logida.
    Mida ja kuidas seal keskkonnas teha saab, on väga hästi koos piltide ning viidetega ära seletatud seal.

  • 15. novembril kell 7.00-17.00 on suletud osaliselt Kooli tänav.
    Saue Vallavalitsusega kooskõlastatud liiklusskeem siin. Mööda Kooli tänavat on tagatud pääs nii kooli kui ka lasteaia territooriumile. Suletud on lõik Tervise tänavast kuni lasteaia sissesõiduni, selles lõigus on tagatud liiklus jalakäijatele.

  • 17. detsembril toimub kogu koolipere kontserdikülastus.
    Esineb Merili Johanson ja bänd, kontsert toimub kogu koolile kell 11.00 Kaarli kirikus.
    Transpordi korraldab kool, täpsem info lähiajal klassijuhatajalt.

  • Kahe aasta lisaklassid liiguvad 2020. aasta 1. septembril Veskimöldres avatavasse koolimajja.
    Veskimöldre piirkonnas (Veskirahva pst 21) avatakse sügisel 2020 uus koolimaja. Kool alustab tegevust Laagri Kooli teise õppehoonena. Vt ka artiklit vallalehest.
    Esialgse kava kohaselt plaaniti kool valmis saada juba septembriks 2019, paraku aga kulus projekteerimisele rohkem aega kui esialgu planeeriti ja oli tõenäoline, et ka ehitus läheb esialgset plaanist üle aja. Seetõttu võttis omavalitsus koostöös kooliga vastu otsuse lükata uue maja valmimine ja avamine edasi ühe õppeaasta võrra, 2020. a 1. septembrile.
    Laagri Koolis alustasid juba sel sügisel kaks 1. klassi, mis uue kooli valmides liiguvad kogu koosseisus (sh õpetajad) sinna. Sarnaselt käesolevale sügisele avatakse Laagri Kooli praeguses koolimajas kaks lisaklassi ka sügisel 2019.

    Veskirahva pst 21 õppehoones alustavad seega 1. septembril 2020 kolm lendu – 3. klassid (alustasid Laagri Kooli Veskitammi 22 majas 01.09.2018), 2. klassid (alustavad kooliteed Veskitammi 22 aadressil 01.09.2019) ja 1. klassid (alustavad kooliteed 01.09.2020 Veskirahva pst 21 majas). Lisaks avatakse samas majas ka lasteaiarühmad.

  • Hea õpilane, õpetaja ja lapsevanem!










    Loodame siiralt, et oled meie koolisööklaga rahul. Võiksime teeninduse ja toitude kvaliteeti aga veelgi parandada, palume Sul täita lühikese küsitluse. Leia praegu mõned minutid, et Sinu edasised lõunavahetunnid saaksid olema eriti meeldivad.
    Meie iga aastast koolitoitlustuse rahulolu uuringut viime läbi sellel aastal perioodil 12.11-30.11.2018.
    Link küsitlusele: www.ankeet.ee/a/tanuke

Teadmiseks

  • Helkur külge!
    Reedel, 9. novembril, toimus kooli juures politsei kaasabil helkuri kandmise kontroll. Kontrolli sattus 677 õpilast. Kiidame 376 õpilast, kes kandsid helkurit nõuetepäraselt! Koolipere ja autojuhid tänavad teid! 301 õpilast tulid hämaras kooli nii, et neil puudus helkur või oli see kinnitatud selliselt, et jäi sõidukijuhtidele nähtamatuks.
    Suur tänu kohalikule noorsoopolitseile ja Saue vallale, kes jagas nähtamatutele helkureid!
    Pime aeg võtab võimust ja enda turvalise liiklemise tagamiseks on oluline muuta end teistele liiklejatele, eelkõige sõidukijuhtidele, nähtavaks.
    Kooli turvatöötaja juures seisab põhjamaine hirv, mis vahendab helkureid. Kellel helkur puudu, saab hirvelt ühe ära võtta ja enda üleriiete külge kinnitada.
    Kui aga kodus, ettevõttes või naabril on helkureid, mis võiks jõuda kasutajateni, siis ootame neid sarvele!

  • Tähelepanu kooli parklas!
    Väljas on hommikuti hämar ja pisikesed jalakäiad on autode vahel liikudes raskesti märgatavad. Seetõttu tuleb autojuhtidel olla parklas (mis on õueala) äärmiselt tähelepanelik ja säilitada väike kiirus ka pärast oma lapse autost väljumist!
    Soovitame lapsevanematel hommikuti võimalusel vältida kooli juurde autoga sõitmist - laps võib ju kooli jalutada ka vallamaja parklast, Jõekääru pargi parklast, tervisekeskuse parklast, Comarketi parklast jne. Värske õhk ja väike jalutuskäik enne tundide algust mõjub ergutavalt ning kooli parkla on siis meie lastele turvalisem!

  • 6.-30. novembrini toimub Laagri Kooli sööklas hommikusöögi kampaania.
    Kampaania eesmärgiks on juhtida õpilaste tähelepanu hommikusöögi vajalikkusele. Vaata täpsemat infot siit!

  • 15. novembril toimuvad Harjumaa 2018 a koolidevahelised meistrivõistlused rahvastepallis kuni 3. klassi poistele, Kehra Gümnaasiumis.
    Väljasõit kooli eest kell 8.00 ja tagasi ollakse orienteeruvalt 15.30.
    Laagri Koolist osalevad:
    Alexander Medvedev 3.c
    Otto Herman Pikk 3.c
    Roland Tomson 3.c
    Joel Oeselg 3.c
    Rihard Mägi 3.c
    Gert Koppelmann 3.e
    Henri Kiik 3.e
    Ken Ink 3.b
    Jaroslav Antonov 3.a
    Õpilastega läheb kaasa õpetaja Ain Karutoom (kaasas telefon 58669578).

  • Laagri Kooli paadimees 2018
    15. novembril 2018 toimub taas sisesõudmise võistlus "Laagri Kooli paadimees"!
    Millal starti tulla ja mitmendal rajal sõidad, vaata sealt.
    Kellaaeg tabelis on sõidu stardi aeg, hilinejaid rajale ei lubata!
    Kas sõuda selg ees või pea peal, seda loe võistluse juhendist.

  • 15. novembril toimub selle õppeaasta esimene hoolekogu koosolek.

  • 21. novembril kell 18.00 toimub turvalise interneti koolitus algklassilastele Saue valla Kultuurikeskuses, kus räägitakse mängudest, suhtlemisest võõrastega, küberkiusamisest, petuskeemidest ja elementaarsest küberhügieenist.
    Koolituse viib läbi Laagri Kooli lapsevanem ja raamatu "Turvaline internet. Digimaailma teejuht" autor Diana Poudel. Osalustasu 10 EUR/osaleja ja pileteid koolitusele saab osta siit.

  • 25. novembril on Kadripäev.
    Kui vanade eesti tavade kohaselt olid mardid peamiselt mustad ja koledad, et halbu vaime eemale peletada, siis kadrid olid puhtad ja ilusad, et häid vaime ligi meelitada. Ilusate kadride auks kuulutame 23. novembri (reedese päeva) eesti rahvariiete kandmise päevaks. Kel rahvariiete kandmise soovi või võimalust ei ole, kannab koolivormi.

  • 26. novembril tähistatakse kodanikupäeva.
    Ootame sel päeval klassidesse lapsevanemaid ja põnevate elualade esindajaid, kes tutvustaksid õpilastele võimalusi, kuidas olla hea kodanik! Anna endast või oma mõttest teada kooli huvijuhile või klassijuhatajale!

  • 7. detsembril toimub kooli traditsiooniline jõululaat.
    Huvilistel on paras aeg mõelda, mida müügiks meisterdada ja kuidas oma müügilett kujundada. Registreeruda saab oma müügisoovi huvijuhi juures.
    Jõululaat on heategevuslik, tulu läheb koolilaagri fondi.
    Laada peakorraldajaks on 7.d klass, kes teeb seda oma loovtöö raames.

  • Varaait vol 14 projektikonkursi raames soetati 2018/2019 õppeaasta alguses koostöös Laagri Huvialakooli tehnika huviringide ja Laagri Kooli tehnoloogiatundide õppeprotsessi täiustamiseks / mitmekesistamiseks CNC freespink.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.
Nädala äpp


Pixabay
Sul on oma uurimistöö, sünnipäevakaardi, meigi- või tehnikablogi jaoks pilte vaja, kuid ei tihka niisama netist võtta, sest mine seda litsentside asja tea?
Siis mine Pixabay lehele ja vali nende lõputust salvest omale meelepärane foto, joonistus või video, kõik need on Creative Commons litsentsiga kaetud, mis teeb teoste kasutamise mitteärilistel eesmärkidel tunduvalt vabamaks ja lihtsamaks ning äpi abil saad bussi või sõbra pika jutu lõppu oodates juba valikut teha. Androidile või iOS-le või arvutile.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • Möödunud nädalavahetusel 10.11.2018 toimus Laagri Spordihoones korvpalliturniir „Laagri Cup 2018“ TTÜ Korvpallikooli pisematele palluritele.
    Omavahel võtsid mõõtu Laagri Kooli, Rocca Al Mare Kooli, Tallinna 32. Keskkooli, Vanalinna Hariduskolleegiumi, Nõmme Põhikooli ning Tabasalu Palliklubi treeningrühmade võistkonnad. Peeti maha tõsised korvpallilahingud, enamus poiste jaoks olid need esimesteks võistlusmängudeks. Paremusjärjestus: 1. Rocca Al Mare Kool, 2. Tallinna 32.Keskkool , 3. Vanalinna Hariduskolleegium , 4. Laagri Kool, 5. Nõmme Põhikool, 6. Tabasalu PK. Oma võistkondade parimateks tunnistati vastavalt: Robert Kangur, Kaspar Mõttus, Jasper Vähk, Henri Kiik, Simon ja Lukas Palu, Markus Raaper. Suured tänud treeneritele ning meie toetajatele Jungent OÜ, Kadarbiku Köögivili OÜ, Balsnack International OÜ, Laagri Kool, Laagri Spordihoone ja TTÜ Korvpallikool.
    Vaata pilte

  • 17.-18. novembril, kell 9.00 - 20.00 toimub Laagri Kooli võimlas jalgpalliturniir "Saue Valla Futsal Cup 2018.
    Täpsema info leiad sealt

  • Varaait vol 14 projektikonkursi raames soetati 2018/2019 õppeaasta alguses koostöös Laagri Huvialakooli tehnika huviringide ja Laagri Kooli tehnoloogiatundide õppeprotsessi täiustamiseks/mitmekesistamiseks CNC freespink.

  • Laagri Huvikooli STUUDIUM (e-päevik)!
    Kui Te ei ole veel uue huvikool stuudiumi jaoks vajalikku taotlust teinud või kooli/huvikooli stuudiumi kontosid omavahel sidunud, siis palume Teil seda teha, kuna vastasel juhul võite mõnest olulisest infost ilma jääda.
    Laagri Huvikooli stuudium

Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
51933522
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info
  • Neljapäeval, 15. novembril 2018 VII Saue Gümnaasiumi filmifestival SNOFF (Saue Noortefilmi Festival).
    Plakat siin. Reklaamklipp seal. Registreerimisankeet seal.

  • HEA LAPSEVANEM
    Detsember on heategude ja hoolimise kuu!

    Kingi oma lastele parem tulevik ja osale lapsevanematele mõeldud tõenduspõhisel koolitusel.
    Isadepäeva konverentsil 2018 tegi laste ootustest "Millisest perekonnast lapsed unistavad?" ülevaate lastepsühhiaater Piret Visnapuu-Bernadt. Tema sõnum oli lihtne, nagu laste soovidki. Laste soovid, mida ta kuuleb oma vastuvõttudel, on lihtsad. Nad soovivad olla vanematega, kes on päriselt kohal. Nad soovivad ema ja isa, kellel on kindel liit. Vahest juhtub aga, et oleme samas ruumis, kuid oleme kõik koos, üksilduse tunne hinges? Või on pere lagunenud? Sidemed teineteise vahel on katkenud.
    Lapsed ja täiskasvanud - kõik soovivad olla armastatud, mõistetud ja turvalises elukeskkonnas!
    Kuidas seda saavutada? Kuidas suurendada oma elus rahulolu? Kuidas suurendada oma laste tuleviku perspektiivikust ja iseenda edukust?
    Seda räägime, arutame PREP-üksikisikute koolitusel Minu suhe on minu kätes.
    Koolitusel saab osaleda üksi või partneriga!

    PREP-koolitus üksikisikutele "Minu suhe on minu kätes" toimub Laagris Veskitammi 8.
    R.07.12 kl 18-21;
    L. 08.12 kl 10-18;
    L.15.12. kl 10-18.
    Koolitajad: Ena Soodla ja superviseeritav Mart Varjun.
    Hind: 20.-/in (Saue valla elanikele), teistele 50.-/in. Toetab Saue vald.
    Koolitusele saab registreeruda www.prep.ee/kalender .

  • Treener ja tuntud pikamaajooksja Urmas Põldre tähistab oma 52. sünnipäeva koduküla teedel Järvekülas 5,2 km jooksuga, kuhu on oodatud kõik huvilised ja õnnitlejad.
    Vaata lähemalt siit.
    Soovime Laagri Kooli poolt Urmasele palju õnne ja pikka jooksuaega!

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud