07.02.2018
Oluline info

  • 15. veebruaril kell 18.00 loeng lapsevanematele ja õpetajatele!
    Põhja Prefektuuri narkokuritegude talituse juhtivuurija Margo Kivila räägib uimastitega seotud seadusandlusest ja tarvitamise tagajärgedest.

  • Laagri Kool kutsub lapsevanemaid tagasi kooli!
    22. veebruaril on võimalus taas koolipinki istuda ning osa saada ajalootunnist. Õppetunni annab ajalooõpetaja Ain Karutoom.
    Tund algab veidi ebatraditsioonilisel ajal, nimelt kell 18.00 õhtul ning kestab ühe koolitunni ehk 45 minutit. Tund on pühendatud Eesti Vabariigi 100 sünnipäevale, teemaks on Eesti iseseisvumine ning vabadussõda.
    Tund toimub klassis 325, kus on klassijagu (24) koolipinke. Seetõttu on kindlasti vaja eelnevalt registreerida aadressil triinu.kunstler@laagrik.edu.ee

Teadmiseks

  • Uurimistööde esitamise tähtaeg on veebruari viimane koolipäev. Meenutuseks valik eelmise aasta õpilaskonverentsil esitatud töid leiad siit. Juhendid ja uurimistöödega seotud info on seal.

  • 1. veebruaril toimus matemaatikavõistluse "Nuputa" Harjumaa eelvoor 5.—6. ja 7. klassi õpilastele Aruküla Põhikoolis.
    Võistkond koosseisus Ainar Leedu 7.p, Kregor Kallaste 7.s ja Laura Reitsnik 7.s saavutasid 3. koha.
    Suur tänu juhendajatele õpetajatele Terje Koll ja Liina Saaremäe.
    Kõiki tulemusi näeb siit.

  • 2. veebruaril toimunud Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses Harjumaa koolidevahelised teatesuusatamise võistlused.
    Vanuseklassis poisid kuni 5. klass 4x1,4km teatesõidus saavutas Laagri Kooli võistkond 3. koha. Võistkonda kuulusid Andreas Maas, Enriko Willi Vilisoo, Mihkel Raud, Karl-Erik Ennuste.
    Vanuseklassis poisid 6.-7. klass 4x2,8km teatesõidus saavutas Laagri Kooli võistkond 1. koha. Võistkonda kuulusid Mattias Villem Ormisson, Sander Saaring, Karl Markus Tennokese, Anders Brandmeister.
    Laagri Kool saavutas põhikoolide arvestuses 2. koha.
    Suur tänu õpilasi kohapeal juhendanud õpetajale Leili Meijel!

  • Võõrkeelte nädala tulemused
    29. jaanuarist 2. veebruarini toimus Laagri Koolis võõrkeelte nädal. Toimusid viktoriinid, võistlused, mille tulemusi näeb siit.

  • 8. veebruaril tähistavad 1. klasside õpilased oma esimese 100 päeva möödumist koolis. 3. tunni ajal saavad aulas kokku 1. klasside õpilased 9. klasside õpilastega, et võtta kokku esimesed kogemused.

  • 8. veebruaril külastavad Laagri Kooli õpilased Väike-Maarja gümnaasiumi.
    Väljasõit 8.15 kooli eest. Selga koolivorm, kaasa vahetusjalatsid. Õpilastega on kaasas Annely Laansoo.

  • 10. veebruaril toimuvad Pärnus Koidula Gümnaasiumis Eesti koolide võistkondlikud meistrivõistlused kiirmales. Laagri Koolist osalevaid õpilasi Joosep Laanela 6.d, Oliver Poudel 4.a, Sandri Segasaar 5.c, Sten-Marten Kamar 3.d, Richard Türkson 3.d saadab õpetaja Rainer Raud.

  • 13. veebruaril tähistatakse vastlapäeva!
    Kooli staadioni nõlval ja tennisekeskuse kõrval oleval mäemättal on liu pikkust võimalik mõõta vahetundides ja õpetaja nõusolekul ka tunnitegevuste raames.

  • 14. veebruaril on Laagri Kooli savikojal sünnipäev!
    Savikoda saab 10 aastaseks! Palju õnne savikojale ja savikoja kuningannale Irjale! Kogu päeva on savikoda avatud kõikidele huvilistele!

  • 14. veebruaril tähistatakse sõbrapäeva!
    Õpilasesindus korraldab pildistamise, kirjakastid ja muid sõbralikke tegevusi. Täpsem info antakse õpilastele esmaspäevasel kogunemisel.

  • 14. veebruaril toimub koolinõukogu koosolek.
    Päevakord tutvumiseks siin.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp


FIT 100
Eesti Olümpiakomitee ja Ühendus Sport Kõigile korraldavad koos klastriga SportEST Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks üle-eestilise projekti „Terve Eesti eest – Kingime Eestile sada päeva liikumist!“, mille raames kutsuvad igaüht üles liikuma Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva-aastal vähemalt sada korda! Liikumiskordade kokkulugemiseks on EOK koos heade partnerite Ühendusega Sport Kõigile, SportEST klastriga, Coop Eestiga ja Sport ID-ga välja töötanud äpi nimega FIT100. Seal saab üles märkida oma liikumiskorrad, võrrelda oma liikumist äpiga liitunud sõprade ja pereliikmetega ning üksteist vastastikku innustada. Samuti pakub äpp treeningvideosid, millest malli võtta ja uut indu saada. Androidile ja iOS-ile

Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • Tule kardiga sõitma! Avame tehnikahuvilistele lastele kardiringi!
    Täpsem info

  • Esmakordselt lennukid- ja droonid Laagris! Tule avasta tehnikamaailma!
    Täpsem info

  • Jalgpalliturniir Laagri Futsal Cup 2018
    Täpsem info

  • Alanud on registreerumine täiskasvanute keraamikakursusele.
    I rühm – kolmapäeviti, 21. veebruar kuni 11. aprilll 2018
    II rühm – neljapäeviti, 22. veebruar kuni 12. aprill 2018
    Täpsem info
Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info

  • Tehnoloogialaager
    Tallinna Tehnikaülikooli Mektory Tehnoloogiakool ootab noori tehnoloogiast huvitatud õpilasi peagi algaval koolivaheajal toimuvasse Tehnoloogialaagrisse.
    26. veebruarist kuni 1. märtsini toimuvas Tehnoloogialaagris on oodatud osalema kõik 3. – 6. klasside poisid ja tüdrukud, kel on soov oma vaheaeg põnevalt sisustada. Laagris osalemine annab õpilastele uusi oskuseid ja kogemusi. Tallinna Tehnikaülikooli lektorite ja tudengite juhendamisel õpivad lapsed programmeerimist, võtavad osa mobiilimängu loomisest, meisterdavad ise elektrigeneraatori ja palju muud.
    Info ja registreerimine

    Lisaks laagrile pakume õppeaasta jooksul igas vanuseastmes kooliõpilastele laias valikus töötubasid, mis sobivad suurepäraselt selleks, et tuua vaheldust tavapärastele koolipäevadele.
    Info töötubade kohta

    Tõsisemate programmeerimishuvidega 5. – 7. klasside noori ootame osalema kursusel „Arduino algkursus – elektroonika ja programmeerimine“.
    Info Tehnoloogiakooli kursuste kohta

  • KüberNaaskel 2018
    Tallinna Tehnikaülikool ja Kaitseministeerium kutsuvad kõiki noori küberkaitse talente ennast proovile panema võistluses KüberNaaskel (CyberSpike). Selleaastasel võistlusel tuleb võistlejatel aidata korda luua riigis „Snowland“. Võistlusele oodatakse osalema 14-30 aastaseid kodanikke ja residente. Võistlussarjas toimub lisaks kvalifikatsioonivõistlus rahvusvahelise European Cyber Security Challenge-l osalemiseks 14-24 aastastele kodanikele ja ka võistlusele USA Cyber Patriot. Põhivõistlusele pääsevad 50 noort küberkaitsjat, kes sooritavad eelvooru ülesanded kõige kiiremalt ja oskuslikumalt. Võistluse töökeel on inglise keel. Registreerumine on avatud 15.01-11.02.2018 aadressil www.cyberspike.ee. Veebipõhine eelvoor toimub 6.-8. märtsil, põhivõistlus 12.juunil TTÜ IT Kolledžis.

  • Küberpähkli uuring
    Tallinna Tehnikaülikool ja Kaitseministeerium kutsuvad osalema Küberpähkli uuringus kogu elanikkkonda. Ootame osalema õpilasi alates 10. eluaastast, õpetajaid, vanemaid kui ka kõiki teisi, kes soovivad ennast proovile panna ja panustada küberkaitse valdkonna arengusse. Osaleda saab 15. jaanuarist 11. veebruarini 2018 veebiaadressil www.kyberpahkel.ee
    Uuringus soovitakse teada käitumisharjumusi digikeskkondades ja tehnoloogiavahenditega, erinevates olukordades toimimist jms.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud