18.10.2017
Oluline info

  • 21. - 29. oktoobril on koolivaheaeg! Palume õpilastel võimalusel mitte kooli tulla.

  • Kui lapse koolikott on erinevatel põhjustel raske ja on soov seda õpikute võrra kergemaks muuta, siis võib lapsevanem koju soetada kõik või mõned enamkasutatavad õpikud, mida koolis kasutatakse. Kooli kodulehel on nüüd õpikute lehekülg, kus otselingid kõikide koolis kasutusel olevate õpikute tellimiseks.

  • 20. oktoober on ettelugemispäev. Sellega seoses toimub fotokonkurss "(Ette)lugeda on mõnus". Fotod palun saata e-mailile triinu.kunstler@laagrik.edu.ee. Foto võib olla lavastatud või ka tegelikust elust. Fotosid võib saata kuni 19. oktoobrini. 20. oktoobril esitletakse fotosid koolis "seinal". Meeleolukamad fotod saavad tunnustatud, seetõttu peab igal tööl olema ka autor (e-kirjas kindlasti ära märkida!).
    Ettelugemispäeval käivas suuremad õpilased noorematele ette lugemas.
    6.a klassi õpilased külastavad Veskitammi lasteaia rühmi.
    Raamatukogus on 3. ja 4. tunni ajal kirjandusteadlane.
    2. tunni alguses kõlab läbi kooliraadio katkend ühest raamatust.

  • Hea autojuhist lapsevanem! Kõikide õpilaste ja õpetajate ohutuks kooli jõudmiseks palume arvestada, et kooli territooriumil kehtib õueala. Parkimine on lubatud tähistatud parkimiskohtadel. Peatumine on lubatud tähistatud peatumiskohtadel ja selleks ette nähtud alal. Peatumine ja laste autost välja lubamine parkimisridade vahel ja liikumisalal seab ohtu jalakäijad, jalgratturid ja takistab sujuvat liiklemist.
    Kool ei toeta programmi "Sel aastal suunatuld ei näita". Suunatuled on liikluses heaks suhtlusvahendiks!
    Viisakus algab meist endist. Ka liikluses.

Teadmiseks

  • 19. oktoobril 6. tunni ajal "Külla tuleb...".
    4. - 9. klasside õpilastele tutvustab ennast ja oma tegemisi põnev inimene. On ta muusik, sportlane, poliitik või muinasjututegelane? Selgus saabub 19. oktoobril 6. tunni ajal aulas.

  • 17. - 20. oktoobrini on leitud asjade väljanäitus fuajees! Palume õpilastel sealt oma asjad ära võtta! Lapsevanemad saavad samuti oma lapse asju otsima tulla, asjadeni pääseb turvatöötajast edasi võlusõnaga "leitud asjade väljanäitus". Pärast väljapanekut viiakse kõik järele jäänud asjad taaskasutuskeskusesse.

  • 20. oktoobril külas õpilased Väike-Maarja Gümnaasiumist. Õpilased osalevad 3. ja 5. tunni ajal 5. - 9. kl tundides ja tutvuvad meie kooliga.

  • 21. - 28. oktoobril on osa 7. klasside õpilastest õppereisil Galways, Iirimaal.
    Suur tänu projekti eestvedajale Mari Tarningule! Abiks on õpetajad Olga Gabovitš ja Jaana Randla.

  • ÄRA KARDA…
    … kui 31. oktoobril näib koolimaja pisut kummituslikuna! Õpilasesindus kutsub üles Halloweeni puhul põnevaid kostüüme kandma. Kostüüm peab siiski jääma sündsuse piiridesse ja ei tohi tekitada kaasõpilastel õudusunenägusid! Kui sel päeval kostüümi selga panna ei soovi, siis löö läikima oma koolivorm. Sel päeval toimub koolis muudki. Ootame näitusele lõigatud ja kaunistatud kõrvitsaid, mis tuleks teisipäeva hommikul kooli toimetada. Kokandushuvilised võiksid vaheajal kätt proovida erinevate kõrvitsaretseptidega. Oma retsept tuleb kujundada A4 paberile ja viia õpilasesinduse ruumi juurde kasti.

  • 2. novembril toimub penaltilöömise võistlus "Penaltiäss 2017". Täpsem juhend siit ja kehalise kasvatuse õpetajalt.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp


Walkr
Kuuni on 477 714 001 sammu. Päikeseni 232 389 517 504 sammu. Kui kaugele Sina kõndida jõuad? Walkr pole järjekordne tavaline sammulugemise äpp, nagu neid internetist sadade kaupa leida võib, vaid viib Sind sammudega kosmosereisile. Kui koolivaheajal magamisest küll saab, siis proovi, kui kiiresti jõuad lähima täheni! Ja miks mitte põigata ka naabergalaktikasse.

Walkr Androidile ja iOS-ile.

Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • Koolivaheajal 21.10-29.10.2017 huviringe ei toimu,
    välja arvatud eraldi kokkulepped huviringi õpetaja, treeneri ja juhendajaga.
    Alates 30.10 toimuvad huviringid jälle plaanipäraselt.

  • 17.oktoobril 2017 algusega kell 16.00 toimub esimene teatriringi tund kõikidele 7-9 aastastele lastele Laagri Kooli aulas. Teatriringi juhendab näitleja Liisu Krass.
    Esimene tund on kõigile huvilistele TASUTA! Teatriringi video - https://drive.google.com/open?id=0B3ojR41AnRL-NXI5anR3WHYydjQ
  • Teatriringi tunnid toimuvad ka koolivaheajal 24.oktoobril! (12.detsembri tund tehakse ette sügisesel koolivaheajal)
    Kell 16.00-17.30 nooremad 7-9 aastased
    Kell 17.30-19.00 vanemad 10-16 aastased

  • ON VABU KOHTI TÄISKASVANUTE KERAAMIKAKURSUSELE:
    https://www.laagrihuvialakool.ee/keraamika-kursus/keraamika-kursus/

  • ON VABU KOHTI TÄISKASVANUTE JOOGA TREENINGULE:
    https://www.laagrihuvialakool.ee/joogakursused-uus/

  • HTM/TÜ uuringu "Noored noorsootööst" küsimustikule vastamise palve.
    Haridus- ja Teadusministeeriumi tellimisel teostatava uuringu eesmärgiks on koostada ülevaade 2017. aastal noorsootöö tegevustes osalenud kuni 26-aastaste noorte rahulolust nende tegevustega ning selle alusel kavandada noorsootöö edasisi arenguid Eestis ja sellealaste tegevuste rahastamist.
    Uuringu küsimustiku lingid eri vanuserühmade noorte ning lapsevanemate jaoks eesti ja vene keeles on leitavad aadressilt http://noorteuuring.ut.ee.
    Kui Teil on täiendavaid küsimusi seoses uuringuga, võtke palun ühendust Andu Rämmeriga (e-post andu.rammer@ut.ee, telefon 7 375 931) Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituudist või vastake käesolevale kirjale.
Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info

  • Hea põhikooli 4.-7. klassi õpilane! Ootame Sind Teaduskooli veebipõhisele matemaatikavõistlusele „Kuubik“. Täpsem info siin.

  • Noortevaldkonna tunnustuskonkurss 2017
    Selleaastane konkurss on järjekorras kaheteistkümnes ning ka kandidaate on võimalik kaheteistkümnes erinevas kategoorias esitada (Aasta noorsootöötaja, Aasta huvikool, Aasta noortekeskus, Aasta noorteühing või -organisatsioon, Aasta osaluskogu ja õpilasesindus, Aasta noortemalev, Aasta noortelaager, Aasta kohalik omavalitsus, Aasta noorsootööühing, Aasta toetaja noorsootöös, Aasta tegu noorsootöös, Pikaajaline panus noortevaldkonda). Kandidaate saab esitada kuni 1. novembri südaööni AINULT elektroonselt läbi Eesti Noorsootöö Keskuse Konkursiveebi https://entk.konkursiveeb.hitsa.ee.
    Täpsem teave Eesti Noorsootöö Keskuse lehelt.

  • Sportlik koolivaheaeg oktoobris! 24.-26.10 toimub 1.-6. klassi õpilastele kolm spordipäeva: Tallinna Kergejõustikuhallis, Järvekülas ja Jüris spordisaalis ja ujulas. Loe lähemalt siit.

  • Eesti Pank kutsub kõiki lapsi ja noori osalema joonistuskonkursil, et leida kujundus 2eurosele mündile.
    · Konkursile oodatakse osalema lapsi ja kuni 19aastaseid noori
    · Kavandeid saab saata kuni 22. novembrini
    · Võidutööd kasutatakse laulupeo 150. juubelile pühendatud erikujundusega 2eurose mündi kujundamisel.
    Konkursi tingimustega saab tutvuda Eesti Panga veebilehel.
Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud