11.10.2017
Oluline info

  • Kui lapse koolikott on erinevatel põhjustel raske ja on soov seda õpikute võrra kergemaks muuta, siis võib lapsevanem koju soetada kõik või mõned enamkasutatavad õpikud, mida koolis kasutatakse. Kooli kodulehel on nüüd õpikute lehekülg, kus otselingid kõikide koolis kasutusel olevate õpikute tellimiseks.

  • 20. oktoober on ettelugemispäev. Sellega seoses toimub fotokonkurss "(Ette)lugeda on mõnus". Fotod palun saata e-mailile triinu.kunstler@laagrik.edu.ee. Foto võib olla lavastatud või ka tegelikust elust. Fotosid võib saata kuni 19. oktoobrini. 20. oktoobril esitletakse fotosid koolis "seinal". Meeleolukamad fotod saavad tunnustatud, seetõttu peab igal tööl olema ka autor (e-kirjas kindlasti ära märkida!).

  • 2. oktoobril algas Saue vallas Karutiigi silla remont ning tee sulgemine, mille tõttu Saue siseliinid S2, S4 ja S5 teevad ümbersõitu.
    Bussiliini S2 väljumisaeg on toodud varasemaks Karutiigi silla remondi ajaks. Buss väljub algpeatusest 7:15.
    Karuallika peatuse asukoht nihkub Karutiigi tänavale.
    SÕIDUPLAAN – Karutiigi silla remondi ajal S2, S4 ja S5 liinide sõiduplaanid

  • Kui on probleeme seoses e-päeviku kasutamisega, tuleb pöörduda Abi-sse.

Teadmiseks

  • 17. - 20. oktoobrini on leitud asjade väljanäitus fuajees! Palume õpilastel sealt oma asjad ära võtta! Lapsevanemad saavad samuti oma lapse asju otsima tulla, asjadeni pääseb turvatöötajast edasi võlusõnaga "leitud asjade väljanäitus".

  • 2. novembril toimub penaltilöömise võistlus "Penaltiäss 2017". Täpsem juhend siit ja kehalise kasvatuse õpetajalt.

  • Koolimajja lubatakse külalised (sh lapsevanemad) ainult eelneva kokkuleppe korral.
    Isik, kellega on kokku lepitud tuleb külalisele ukse juurde vastu, külaline ootab seni fuajees. Vaba majja liikumine on alates oktoobrist lõppenud ka 1. kl lapsevanematele, kelle lapsed saavad kooli tulemisega ja koolist minemisega ise kenasti hakkama! Loe põhjusi siit.

  • Baltic Restaurants Estonia alustab sellest aastast koolidele suunatud ajalehe „Daily Sõnumid“ välja andmist.
    Ajalehe eesmärgiks on tutvustada lapsevanematele meie koolitoidu valmistamise põhimõtteid ja jagada vahvaid nippe toitumise osas. Loe lehte siit.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp


CamScanner
Kui Sul on vaja paberil olevat dokumenti talletada failina või saata e-postiga, kuid käepärast on ainult telefon, siis on CamScanner õige abimees. Sellega saab teha dokumendist foto ning selle pdf formaadis dokumendiks vormida. Hulk abimehi aitavad perspektiivi, heledust, tumedust jne sättida. Kui fail on nii nagu vaja, siis saab selle lihtsalt telefoni salvestada, meiliga saata või ka faksida. Kui keegi veel mäletab sellist masinat.
Abimees on saadaval Androidile ja iOS-ile.

Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info
  • Hea põhikooli 4.-7. klassi õpilane! Ootame Sind Teaduskooli veebipõhisele matemaatikavõistlusele „Kuubik“. Täpsem info siin.

  • Esita oma leiutis konkursile! Tähtaeg 16. oktoobril.
    Õpilasleiutajate riiklikule konkursile ootame oma leiutiste ideid ja leiutisi esitama kõiki õpilasi alates 1.-12. klassi lõpuni! Preemiaid ja auhindu jagub nii õpilastele kui ka juhendajatele! Täpsem info siin.

  • Noortevaldkonna tunnustuskonkurss 2017
    Selleaastane konkurss on järjekorras kaheteistkümnes ning ka kandidaate on võimalik kaheteistkümnes erinevas kategoorias esitada (Aasta noorsootöötaja, Aasta huvikool, Aasta noortekeskus, Aasta noorteühing või -organisatsioon, Aasta osaluskogu ja õpilasesindus, Aasta noortemalev, Aasta noortelaager, Aasta kohalik omavalitsus, Aasta noorsootööühing, Aasta toetaja noorsootöös, Aasta tegu noorsootöös, Pikaajaline panus noortevaldkonda). Kandidaate saab esitada kuni 1. novembri südaööni AINULT elektroonselt läbi Eesti Noorsootöö Keskuse Konkursiveebi https://entk.konkursiveeb.hitsa.ee.
    Täpsem teave Eesti Noorsootöö Keskuse lehelt

  • Sportlik koolivaheaeg oktoobris! 24.-26.10 toimub 1.-6. klassi õpilastele kolm spordipäeva: Tallinna Kergejõustikuhallis, Järvekülas ja Jüris spordisaalis ja ujulas. Loe lähemalt siit.

  • 16. novembril 2017 toimub VI Saue Gümnaasiumi filmifestival SNOFF.
    Info siin.
Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud