04.10.2017
Oluline info

  • 5. oktoobril tähistame koolis õpetajate päeva.
    1. ja 2. tund on tavapärased, 3. ja 4. tunnil muutuvad õpetajateks 9. klassi õpilased. 5. tunni ajal kogu kooliperel aulas õpetajate päeva aktus, millega lõpeb koolipäev kõikidel! Pikapäevarühma ei toimu, vajadusel saavad õpilased toimetada aulas. Raamatukogu on suletud alates 13.30.
    Palume õpilastel kanda sel päeval pidulikku koolivormi!

  • 2. oktoobril algas Saue vallas Karutiigi silla remont ning tee sulgemine, mille tõttu Saue siseliinid S2, S4 ja S5 teevad ümbersõitu.
    Bussiliini S2 väljumisaeg on toodud varasemaks Karutiigi silla remondi ajaks. Buss väljub algpeatusest 7:15.
    Karuallika peatuse asukoht nihkub Karutiigi tänavale.
    SÕIDUPLAAN – Karutiigi silla remondi ajal S2, S4 ja S5 liinide sõiduplaanid

  • Kui on probleeme seoses e-päeviku kasutamisega, tuleb pöörduda Abi-sse.

Teadmiseks

  • 29. septembril toimus kogu kooliperel matkapäev.
    Matkapäeva hommikul tegi kool Eesti 100. sünnipäeva tähistamisele pühendatud kujundi ka staadionile. Vaata videot siit! Pildid matkapäevast seal.

  • 3. oktoobril toimus sõpruskohtumine jalgpallis Laagri Kooli ja Soome Suomussalme põhikooli õpilaste vahel.
    Kooli esindasid: Anders Brandmeister, Ville Salk, Mattias Villem Ormisson, Hugo Väät, Martti Kallas, Mathias Maiste, Markus Hõbesalu, Tristan Egert Epro, Kirill Antonov, Chris Savitski, Marko Malsub, Markus Soodla, Siim Reineberg, Silver-Den Vahtras, Sten Egert Nurme,  Oskar Tammäe, Franko Tikerpuu, Rasmus Valk.
    Tõrupoiss oli Karel Rebane. Täname tublisi sportlasi!

  • Harju maakond tänas 3. oktoobril XII laulu- ja tantsupeo juhte. Teiste hulgas tunnustati meie rahvatantsu ja rütmikaõpetajat Mari Tompi.
    Uudise leiate ka kodulehelt http://errs.ee/

  • 11. oktoobril toimub koolinõukogu koosolek.
    Oma lennu nõukogu liikmega saab ühendust e-päeviku sõnumite kaudu. Võib ka saata e-kirja kooli üldaadressile laagrik@laagrik.edu.ee ja paluda see edasi saata vastavale liikmele.

  • 18. oktoobril toimub penaltilöömise võistlus "Penaltiäss 2017". Täpsem info alates esmaspäevast kehalise kasvatuse õpetajalt.

  • Sööklas on taas avatud tagasiside vihik, kuhu on oma arvamust avaldama ja ettepanekuid tegema oodatud õpilased, õpetajad ja teised, kes koolilõunat söövad.

  • Koolimajja lubatakse külalised (sh lapsevanemad) ainult eelneva kokkuleppe korral.
    Isik, kellega on kokku lepitud tuleb külalisele ukse juurde vastu, külaline ootab seni fuajees. Vaba majja liikumine on alates oktoobrist lõppenud ka 1. kl lapsevanematele, kelle lapsed saavad kooli tulemisega ja koolist minemisega ise kenasti hakkama! Loe põhjusi siit.

  • Baltic Restaurants Estonia alustab sellest aastast koolidele suunatud ajalehe „Daily Sõnumid“ välja andmist.
    Ajalehe eesmärgiks on tutvustada lapsevanematele meie koolitoidu valmistamise põhimõtteid ja jagada vahvaid nippe toitumise osas. Loe lehte siit.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp


Rain Alarm
Vaatamata soojadele ilmadele hiilib sügis tasapisi siiski ligi ning seente rõõmuks toob endaga kaasa vihmad. Taevasse vaatamine on küll mõnus ja hariv, aga alati ei saagi kohe aru, millal see vihm nüüd ikka tuleb... Kas ma jõuan enne vihma oma jooksuringi ära teha? Mis kell grillima hakata? Mida jalutuskäigule selga panna?
Rain alarm on rakendus, mis näitab jooksvalt "vihmakaarti" ehk pilvede liikumist ja annab märku, kui Sinu asukohas kohevarsti sadama peaks hakkama.
Saadaval Androidile, iOS-ile ja veebibrauserile.

Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info

  • 7. oktoobril 2017a. toimub Koidu külas I KOIDU CYCLOCROSS.
    I Koidu Sügiskross on Soudal Eesti CX 2017 Karikasarja III etapp, mille korraldajaks on MTÜ Kayaba koostöös Saue vallavalitsusega. 8,10 ja 12 aastastel lastel ei pea olema EJL litsentsi ja ratta ning rehvipiirangud puududvad. Stardimaks on lastele 0 eur! Võistluse koduleht siin. Selleks, et aru saada, mis võistlus see on, siis tutvustav video siin!

  • Esita oma leiutis konkursile! Tähtaeg 16. oktoobril.
    Õpilasleiutajate riiklikule konkursile ootame oma leiutiste ideid ja leiutisi esitama kõiki õpilasi alates 1.-12. klassi lõpuni! Preemiaid ja auhindu jagub nii õpilastele kui ka juhendajatele! Täpsem info siin.

  • Noortevaldkonna tunnustuskonkurss 2017
    Selleaastane konkurss on järjekorras kaheteistkümnes ning ka kandidaate on võimalik kaheteistkümnes erinevas kategoorias esitada (Aasta noorsootöötaja, Aasta huvikool, Aasta noortekeskus, Aasta noorteühing või -organisatsioon, Aasta osaluskogu ja õpilasesindus, Aasta noortemalev, Aasta noortelaager, Aasta kohalik omavalitsus, Aasta noorsootööühing, Aasta toetaja noorsootöös, Aasta tegu noorsootöös, Pikaajaline panus noortevaldkonda). Kandidaate saab esitada kuni 1. novembri südaööni AINULT elektroonselt läbi Eesti Noorsootöö Keskuse Konkursiveebi https://entk.konkursiveeb.hitsa.ee.
    Täpsem teave Eesti Noorsootöö Keskuse lehelt

  • 16. novembril 2017 toimub VI Saue Gümnaasiumi filmifestival SNOFF.
    Info siin.
Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud