20.09.2017
Oluline info

  • Optometrist koolis.
    Laagri Lionsklubi ja Lions klubide Eesti piirkond on koostöös Lasterikaste perede liidu ja Pere Optikaga loonud heategevusfondi "Silmad on südame aken", et koguda raha Lasterikaste perede liidule aidata vajadusel muretseda lastele prillid. Selle raames viivad Lions klubid koos Leo klubidega üle Eesti läbi koolides laste silmakontrolle. 25. ja 27. septembril külastab Laagri Kooli professionaalne optometrist, kes kontrollib 1. klassi laste nägemist. Teenus on õpilastele tasuta, selle eest tasub Laagri Lions klubi!
    NB! Kui Te ei soovi oma lapse silmade kontrolli, siis palun andke sellest kindlasti klassijuhatajale või direktorile teada!
    Ettevõtmise voldik

  • Sel nädalal on võimalik igal suurel vahetunnil aulas tutvuda elustamisvõtetega ja neid ise proovida elustamisnukkude abil.
    Reedel on elustamise teemal läbi kooliraadio klassidevaheline viktoriin! Parimatele klassidele auhinnad!

  • 25. - 29. septembril on meie koolis spordinädal, mis on osa üleeuroopalisest spordinädalast.
    Kavas on erinevad sportlikud võistlused suurtel vahetundidel ja reedel ülekooliline matkapäev. Loe lähemalt siit!

  • Kui on probleeme seoses e-päeviku kasutamisega, tuleb pöörduda Abi-sse.

Teadmiseks

  • 14. septembril toimusid Harjumaa koolidevahelised meistrivõistlused staadioni teatejooksudes (kuni 5. klassid, 6.-7. klassid, 8.-9. klassid).
    Võistluste tulemust näed siit.

  • 19. septembril Paldiski Alexela staadioni kunstmuruväljakul toimunud Harjumaa 2017. a koolidevahelistel meistrivõistlustel jalgpallis saavutas Laagri Kooli kuni 7. klassi poiste võistkond alagrupis esimese koha ja pääses 27. septembril algusega kell 10.30 Laagri Kooli staadionil toimuvatele finaalmängudele.
    Võistkonnas: Aaron Soo 6.b, Kristjan Kriis 6.c, Kevin Rannu 6.c, Orm Saaresalu 6.d, Karel Kruusement 7.p, Mattias Villem Ormisson 7.p, Ville Salk 7.p, Anders Brandmeister 7.s, Rasmus Valk 7.s

  • 29. septembril toimub kogu kooliperel matkapäev.
    Koolis kogunetakse kell 8.15.
    1. - 3. klasside õpilased läbivad matkarajal kooli ümbruses tegevuspunkte, kus neil tuleb sooritada osavusülesandeid. Pärast matka ootab neid soe lõunatoit koolimajas!
    4. - 9. klasside õpilased matkavad üheskoos Harku Mõisajärveni. Kohapeal toimub retk ümber järve, millele järgneb kerge vaimuvirgutus ja piknik.

  • Laagri Kooli tasuta huviringid on alustanud tegevusega!
    Huvilisi ootavad rahvatantsu ringid, mudilaskoor, lastekoor, poiste lauluring ja kandlering.
    Täpsem info seal.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp


Raindrop
Tead, et Sa kuskil internetis nägid ägedat kella, aga kus? Silmasid lahedat õppematerjali? Ühes Poes müüdi sätendavat spinnerit, aga millises neist? Õpetaja soovitatud viiteid on nii palju, et silme ees läheb kirjuks? Ja nagu sellest veel vähe oleks, siis osa linke on arvutis, osa telefonis ja osa tahvlis!
Raindrop on rakendus ja abimees, mis teeb kõikvõimalike lemmiksaitide (favorites, bookmarks) haldamise ja loomise lihtsamaks kui hommikupudru söömise. Saad ühte kohta kokku koguda lingid kõikidest oma seadmetest (arvuti, tahvel, telefon) ning oma äranägemise järgi luua kas tõsiseid kataloogisüsteeme, või sättida lemmikud lihtsalt tähestiku järjekorda.
Saadaval Androidile ning iOSile ning "tavalistele" brauseritele.

Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • Olete oodatud 2017/2018 õppeaastal Laagri Huvialakooli huviringidesse
    Palun registreerige lapsed huviringidesse- ja palun sõlmige huviringide lepingud elektrooniliselt veebikeskkonnas Laagri Huvialakooli kodulehekülje kaudu - registreeri siin. Esimestesse tundidesse on oodatud kõik huvilised, et pärast langetada oma õige otsus huviringi valikul.

  • KABETURNIIR 1.-4.klassidele toimub kolmapäeval 27.09.2017, kell 14.05-15.35 Laagri Koolis, ruum nr. 222.
    Osavõtjaile tutvustatakse reegleid kohapeal, kõigile väikesed auhinnad.
    Heinar Jahu tel. 55682500, heinar.jahu@gmail.com
  • Laagri Huvikooli uus Stuudium (e-päevik)!
    Kui Te ei ole veel uue huvikool stuudiumi jaoks vajalikku taotlust teinud või kooli/huvikooli stuudiumi kontosid omavahel sidunud, siis palume Teil seda teha, kuna vastasel juhul võite mõnest olulisest infost ilma jääda. Huviringide õpetajad alustavad alates märtsist 2017 huviringide õppetööga seotud info (tundide toimumised, üritused, sündmused jne) edastamist uue huvikooli stuudiumi kaudu.
    Link - http://www.laagrihuvialakool.ee/laagri-huvikooli-uus-stuudium-e-paevik/

Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info

  • Juba kümnendat korda korraldab Euroopa Komisjoni esindus Eestis Euroopa keeltepäeva puhul keeleteemalise veebiviktoriini kooliõpilastele. Viktoriin asub aadressil: http://edlv.planet.ee/KP2017/. Vastuseid saab saata 22. septembrini. Kõigi õigesti vastanute vahel loositakse välja Samsungi tahvelarvuti. Väiksemaid preemiaid ja meeneid jagavad lastele Euroopa Komisjoni esindus ning Eestis tegutsevad välisriikide saatkonnad ja kultuuriesindused. Võitjate nimed ja õiged vastused pannakse viktoriini lehele üles Euroopa keeltepäeval, 26. septembril.

  • Programm ettevõtlikule noorele
    SA Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskusel on hea meel teatada, et Harjumaa ettevõtlikkusteadlikkuse programm tuleb taas. Avalöök toimub juba 4. oktoobril Tallinnas, kogu vajalik informatsioon on leitav sealt
    Lisaks avasündmusele toimuvad koolitused järgmistel teemadel:
    -Õpilasfirmade koolitus (ideede genereerimine ning programmi tutvustus noortele)
    -Turunduskoolitus
    -Projektikirjutamise koolitus (omaalgatused)
    -Raamatupidamise koolitus
    -Hooaja lõpetamise sündmus

  • Saue Valla Sügisjooks toimub 24. septembril 2017 Laagri staadionil! Info siin


  • My Dance tantsuklubi kutsub 1. - 4. kl õpilasi tantsima! Info siin


  • Saue Valla Kultuurikeskuses hakkab toimuma Majandusmängudering lastele alates 1. klassist.
    Täpsem info siin.

  • Esita oma leiutis konkursile! Tähtaeg 16. oktoobril.
    Õpilasleiutajate riiklikule konkursile ootame oma leiutiste ideid ja leiutisi esitama kõiki õpilasi alates 1.-12. klassi lõpuni! Preemiaid ja auhindu jagub nii õpilastele kui ka juhendajatele! Täpsem info siin.

  • Noortevaldkonna tunnustuskonkurss 2017
    Selleaastane konkurss on järjekorras kaheteistkümnes ning ka kandidaate on võimalik kaheteistkümnes erinevas kategoorias esitada (Aasta noorsootöötaja, Aasta huvikool, Aasta noortekeskus, Aasta noorteühing või -organisatsioon, Aasta osaluskogu ja õpilasesindus, Aasta noortemalev, Aasta noortelaager, Aasta kohalik omavalitsus, Aasta noorsootööühing, Aasta toetaja noorsootöös, Aasta tegu noorsootöös, Pikaajaline panus noortevaldkonda). Kandidaate saab esitada kuni 1. novembri südaööni AINULT elektroonselt läbi Eesti Noorsootöö Keskuse Konkursiveebi https://entk.konkursiveeb.hitsa.ee.
    Täpsem teave Eesti Noorsootöö Keskuse lehelt

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud