13.09.2017
Oluline info

  • 18. - 22. september on koolis ohutusnädal. Nädala jooksul on kavas erinevad tegevused, mis juhivad tähelepanu erinevatele ohutusteemadele. Toimub ka ülekooliline viktoriin.

  • Koolibusside graafikute kõige värskemad versioonid lehel www.peatus.ee. Selleks, et koolibussiga sõita, peab õpilasel olema ühiskaart või ühiskaardi funktsiooniga muu kaart. Ühiskaardi kohta info: www.pilet.ee

  • Kui on probleeme seoses e-päeviku kasutamisega, tuleb pöörduda Abi-sse.
Teadmiseks

  • 14. septembril toimuvad Harjumaa koolidevahelised meistrivõistlused staadioni teatejooksudes (kuni 5. klassid, 6.-7. klassid, 8.-9. klassid). Teatejooksud toimuvad Kose staadionil algusega kell 10.00. Väljasõit kooli eest kell 8.15, õpilastega on kaasas õpetaja Piret Klooren (telefon 5866 9578).
    Kooli esindavad võistlustel need õpilased.

  • 19. septembril toimuvad Harjumaa koolidevahelised meistrivõistlused jalgpallis (-7. kl, 8.-9. kl)- alagruppide mängud toimuvad Paldiski Alexela staadionil (kunstmuruväljakul).
    Väljasõit kooli eest kell 8.00, kaasa sõidab õpetaja Indrek Drell (telefon 5866 9578). Kooli esindavad võistlustel need õpilased.

  • 29. septembril toimub kogu kooliperel matkapäev.
    Koolis kogunetakse kell 8.15.
    1. - 3. klasside õpilased läbivad matkarajal kooli ümbruses tegevuspunkte, kus neil tuleb sooritada osavusülesandeid. Pärast matka ootab neid soe lõunatoit koolimajas!
    4. - 9. klasside õpilased matkavad üheskoos Harku Mõisajärveni. Kohapeal toimub retk ümber järve, millele järgneb kerge vaimuvirgutus ja piknik.

  • Laagri Kooli tasuta huviringid alustavad tegevusega!
    Huvilisi ootavad rahvatantsu ringid, mudilaskoor, lastekoor, poiste lauluring ja kandlering.
    Täpsem info seal.

  • Käesoleval kooliaastal löövad Laagri Koolis tantsu kaks segarühma - I ja II kooliastme koosseisud.
    Esimene kohtumine ja tantsutund toimub neljapäeval, 14.septembril.
    Ja nii kogu õppeaastal, ikka neljapäeviti, väikesed tantsijad 6. tunni ajal ja suured 8. tunni ajal.
    NB! Palun osalussoov saata õpetaja meilile mari.tomp@laagrik.edu.ee. Ringid on tasuta!

  • Õpilastel on võimalus kasutada vahetundide ajal võimlat või minna õue!
    Õues käimiseks on kooli siseõu.
    Võimla kasutamisel tuleb jälgida järgnevat:
      1. ja 2. vahetunnil on võimlasse lubatud 1. klassid
      3. vahetund on 5. - 9. klassidele
      4. vahetund on 2. - 4. klassidele
      5. vahetunnil on kõik soovijad lubatud
    Võimlasse võib tulla vahetundides vaid sokkides (paljajalu). Ohutuse tagamiseks on jalanõude kandmine keelatud ka neile, kellel hakkab kehaline kasvatus. Esimese tunnikellaga tuleb pallid panna tagasi pallikärusse ning liikuda klassidesse.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp


Stuudium
Kuna kool juba täie hooga käib, siis on põhjust esile tuua Stuudiumi e-kooli rakendus. Rakendusega on kõik Stuudiumisse laekuv info kohe käepärast ja lihtne hallata, lisaks saab rakenduse kaudu tellida kohese teavituse saabunud sõnumitest (veebiversioonis on sõnumitest teavitamise kõige lühem intervall 2 tundi).
Lapsevanemal on võimalus oma lapse tegemistel väga lihtsalt silm peal hoida, selleks tuleb tellida omale nädala kokkuvõte - see tähendab, et iga nädala lõpus saabub e-postiga aruanne nädala jooksul toimunust. Teha saab seda Stuudiumi avalehel, kus on vastav infokastike ja edasi viiv link.
Stuudium on saadaval nii Androidile kui iOS-ile

Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • Olete oodatud 2017/2018 õppeaastal Laagri Huvialakooli huviringidesse
    Palun registreerige lapsed huviringidesse- ja palun sõlmige huviringide lepingud elektrooniliselt veebikeskkonnas Laagri Huvialakooli kodulehekülje kaudu - registreeri siin. Esimestesse tundidesse on oodatud kõik huvilised, et pärast langetada oma õige otsus huviringi valikul.

  • Minu Tantsukool kutsub hip-hop ja showtantsu treeningutele Laagri Koolis!
    Minu Tantsukooli tantsugrupid on loodud kõikidele tüdrukutele ja poistele vanuses 7 - 14, mille eesmärk on pakkuda lastele showtantsu ja hip-hop treeninguid. Info - http://www.minutantsukool.ee/uudised http://www.minutantsukool.ee/uudised.

  • Carolina Tantsustuudio kutsub showtantsu ja akrobaatika treeningutele Laagri Koolis!
    Carolina tantsukooli tantsugrupid on loodud kõikidele tüdrukutele ja poistele vanuses 7 - 11, mille eesmärk on pakkuda lastele showtantsu ja akrobaatika treeninguid. Info - http://www.carolinatantsustuudio.ee/galerii.html.

  • Laagri Huvikooli uus Stuudium (e-päevik)!
    Kui Te ei ole veel uue huvikool stuudiumi jaoks vajalikku taotlust teinud või kooli/huvikooli stuudiumi kontosid omavahel sidunud, siis palume Teil seda teha, kuna vastasel juhul võite mõnest olulisest infost ilma jääda. Huviringide õpetajad alustavad alates märtsist 2017 huviringide õppetööga seotud info (tundide toimumised, üritused, sündmused jne) edastamist uue huvikooli stuudiumi kaudu.
    Link - http://www.laagrihuvialakool.ee/laagri-huvikooli-uus-stuudium-e-paevik/

Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info

  • Saue Valla Sügisjooks toimub 24. septembril 2017 Laagri staadionil! Info siin


  • My Dance tantsuklubi kutsub 1. - 4. kl õpilasi tantsima! Info siin


  • Saue Valla Kultuurikeskuses hakkab toimuma Majandusmängudering lastele alates 1 klassist.
    Täpsem info siin.

  • Esita oma leiutis konkursile! Tähtaeg 16. oktoobril.
    Õpilasleiutajate riiklikule konkursile ootame oma leiutiste ideid ja leiutisi esitama kõiki õpilasi alates 1.-12. klassi lõpuni! Preemiaid ja auhindu jagub nii õpilastele kui ka juhendajatele! Täpsem info siin.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud