17.05.2017
Oluline info

  • 18. mail toimub 5. tunni ajal Playback 2017. Esinejaid nii Eestist kui välismaalt. Vaatama on oodatud kõik huvilised.
    Tähelepanu! Üritusel on vali heli ja kasutatakse tossumasinat. Kel eelnimetatuga probleeme, siis palume klassijuhatajaga kooskõlastada istekoht tagumises reas.

  • Saue valla noorte vaba aja veetmise võimaluste rahulolu-uuring. Küsimustiku täitmine aitab kaasa kohaliku noorsootöö hindamisele ning edasiste tegevuste planeerimisel. Küsimustele on aega vastata 2. juunini.
    Palume 7 - 12aastastel täita küsitlus siin
    Palume 13 - 26aastastel täita küsitlus siin


  • Alates 2. maist on raamatukogus avatud kooli 9. klassi õpilase Kaisa Sild maalinäitus. Ootame huvilisi näitust külastama.

    Alates 9. maist on raamatukogus koolikoka Lasse keraamiliste tööde näitus.
Teadmiseks

  • Kooli parim smuuti!
    9.-18. mail toimuvad Daily koolisööklates smuutipäevad. Kui Sul on tunne, et just Sina suudad luua kooli (ja miks mitte maakera) parima smuuti, siis jaga oma retsepti Daily teenindajaga ja võid võita kaks Forum Cinemas kinkepiletit. Peale selle lisatakse Sinu loodud smuuti ka kooli smuutimenüüsse. Retsepte saab esitada kuni 18. maini.

  • 19. mail 2. - 4. tunnil toimuvad konverentsiruumis 1. klassidele Päästeameti vee- ja tuleohutusloengud.

  • 7. klasside loovtöö
    Laagri Kooli 7. klasside loovtöö "Laagri Kooli Jõululaat 2016" video on nähtav siin.

  • 1. juunil algusega kell 17.00 toimub iga-aastane Suvealguse festival!
    Kavas on õpilaste etteasted, kohvikuala, laat. Kohvikute registreerimine algas 17. maist.

  • Veebipõhisel füüsikaviktoriinil "Spekter" saavutas 8. klasside ja nooremate vanusegrupis Marten Rannut 4. koha ja Marko Tsengov 7. koha. Kõiki tulemusi vaata siit.

  • Harjumaa vene keele ainealasel 9. klasside võistlusel saavutas Kristjan Nork 1.-2. koha (kodukeel - eesti) ja Luella Bassarab 2.-3.koha (kodukeel - vene). Häid tulemusi saavutasid veel mitmed Laagri Kooli õpilased. Kõiki tulemusi vaata siit.
    Suur tänu õpilasi juhendanud õpetajatele Kairi Läänele ja Rita Nielenderile.

  • 12. mail toimusid Laagri Kooli ja Huvikooli meistrivõistlused ujumises. Kõiki tulemusi vaata siit.
    Täname õpetajaid Eha ja Leilit!

  • Laagri Kooli jõudsid Lexuse sellekevadise kampaania käigus koolidele kingitavad raamatud. Suur tänu proovisõitu tegemas käinud Toomas Pajule. Iga proovisõit Lexuse hübriidautoga kingib Eesti koolidele Red Dot Design Award’i raamatukomplekti, kuhu on kogutud 2016.–2017. aasta disainiauhindade võitjad ja nominendid. Ühtekokku neli raamatutäit nutikaid ja hämmastavaid ideid, mis inspireerivad uutmoodi mõtlema ning tulevikku paremaks muutma. Vaata lisaks siit.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp


Iva on Eesti Looduseuurijate Seltsi äpp. Tegemist on veebis oleva loodusvaatluste andmebaasi nutirakendusega, mille kaudu saab igaüks oma Eestis tehtud loodusvaatlusi nutitelefonis või tahvelarvutis registreerida.
Lisa loe: loodus.keskkonnainfo.ee/lva/.

Äpi saab Android-, IOs- ja Windows-nutivahendile alla laadida SIIT.

Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • Hea Laagri Huvialakooli lapsevanem
    Saadame Teile Laagri Huvialakooli õppurite ja lapsevanemate rahuloluküsitlused. Soovime teada saada Teie ja lapse/laste tagasisidet, et edaspidi oma töös veelgi tulemuslikumad olla. Lapsevanemate küsitlusele vastake palun ise, õppuri küsitlusele paluge vastata oma lapsel/lastel alates 7. eluaastast ja kui Te olete osalenud lapsevanemana ka ise huvikooli ringides, siis palun vastake lisaks ka õppuri küsitlusele.
    Küsitlustele vastamise periood on 03.05 - 31.05.2017.
    Küsitlused leiate siit: õppurid ja lapsevanemad

  • 6. mail toimunud Laagri Robocity tulemused.
    Linnaläbimine
    1. koht: MARS (DIGIROBO)
    2. koht: Star (DIGIROBO)
    3. koht: TOVL (DIGIROBO/Tallinna Õismäe Vene Lütseum)
    Eriauhind Puhas Plats: Laisik (Nõmme)
    Sumo Noorem
    1. koht: Laagri DarkCorn (Laagri Roboring)
    2. koht: Mixer (Nõmme Noortemaja)
    3. koht: Tiim1 (Saku vald)
    Eriauhind: Võistkond
    Sumo Vanem
    1. koht: Laagri Airblade (Laagri Roboring)
    2. koht: 2xR (Tallinna 21. Kool)
    3. koht: Häkkerid (Saue linn)

  • 20. mail toimuvad Laagri Kooli ja Laagri Huvialakooli lahtised MV kabes
    Täpsem info

  • Laagri Huvikooli uus STUUDIUM (e-päevik)!
    Kui Te ei ole veel uue huvikool stuudiumi jaoks vajalikku taotlust teinud või kooli/huvikooli stuudiumi kontosid omavahel sidunud, siis palume Teil seda teha, kuna vastasel juhul võite mõnest olulisest infost ilma jääda. Huviringide õpetajad alustavad alates märtsist 2017 huviringide õppetööga seotud info (tundide toimumised, üritused, sündmused jne) edastamist uue huvikooli stuudiumi kaudu.
    Link - http://www.laagrihuvialakool.ee/laagri-huvikooli-uus-stuudium-e-paevik/

  • Alanud on registreerumine 2017/2018. õa eelkooli- ja väikekooli rühmadesse.
    Eelkool
    Väikekool


Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info

  • Suviste lastelaagrite info

  • Kutsume 8-11-aastaseid õpilasi kandideerima uue Eesti lastefilmi peaosadesse.
    Eesti esimese laste jõulufilmi “Eia jõulud Tondikakul” meeskond on asunud otsima lapsi, kes hakkavad filmis mängima kaht peategelast: 10-aastaseid Eiat ja Atsi. Samuti valime kõigi laste hulgast välja ka kõrvalosatäitjad, kes saavad kaasa lüüa seiklusrikkas mängufilmis kaasa lüüa.
    Vaata siit!

  • Nutikad ideed Eesti koolile! EV100 Hea õpetaja, juhendaja ja IT-huviline noor!
    NutiLabor kutsub kõiki õpilasi 4.-8. klassidest võtma osa juunior hackathoni "Nutikad ideed Eesti koolile! EV100" ideekonkursist.
    Osalema on oodatud kuni neljaliikmelised võistkonnad, keda suuname märkama koolis ette tulevaid probleeme või õppimisega seotud väljakutseid ning leidma neile nutikaid tehnoloogia või tarkvaraga seotud lahendusi. Esitatud ideede hulgast valitakse välja 20 kõige paremat. Parimate ideede autorid saavad ühes juhendajaga võimaluse võtta osa kahepäevasest hackathoni laagrist Võrumaal Rõuge Põhikoolis 8.-9. juunil 2017. Laagris toimuvate põnevate töötubade jooksul saavad nutikad idee-häkkijad kogenud mentoritelt hulgaliselt uusi teadmisi ja praktilisi oskuseid, et oma ideid edasi arendada ja teistele ette kanda. Laagri lõpus tunnustatakse parimaid ideid ja tugevamaid meeskondi!
    Ideid saab konkursile esitada 22. maini 2017. Selleks ette nähtud vormi leiad SIITSIIT. Finalistid kuulutame välja 24. mail 2017 NutiLabori koduleheküljel. Vaata ka videostvideost, kuidas leida hea ja nutikas idee. Kingime Eestile sajandaks sünnipäevaks nutikaid ideid! Konkursi eesmärgiks on Eesti noorte üld- ja digipädevuste arendamine ning IT-teadlikkuse tõstmine. Hackathoni korraldavad MTÜ Nutivõlur ja NutiLabor/Vaata Maailma SA ning toetavad Microsoft Eesti, Telia, Swedbank, SEB ja MTÜ Robootika. Rohkem infot ja konkursitingimused NutiLabori veebileheküljel www.nutilabor.ee. Liitu sündmusega ka Facebookis

  • Harju Maavalitsus kuulutab Eesti Vabariik 100 juubelikingina välja laste ja noorte loomingulise konkursi “Minu Eesti 100 aasta pärast” Loe lähemalt siit.

  • Kutsume Sind osalema uuel heategevuslikul rahvaspordisündmusel – Rimi Juunijooksul, mis toimub 3. juunil 2017 Kadriorus.
    Loe lähemalt siit.

  • Saue valla Koppelmaa küla korraldab sel aastal 23. juunil ühendvalla (Kernu, Nissi ja Saue vald ning Saue linn) talendikonkursi.
    Loe lähemalt siit.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud