11.01.2017
Oluline info

  • Head alanud aastat ning kooliveerandit!

  • Talvelaager 2017 toimub:
    9. - 10. veebruaril 2. - 3. klass Nelijärvel
    16. - 17. veebruaril 4. klass Jänedal
    16. - 17. veebruaril 5. klass Nelijärvel
    16. - 17. veebruaril 6. - 7. klass Jõulumäel
    16. - 17. veebruaril 8. - 9. klass Nelijärvel

    16. - 17. veebruaril 1. klasside talvepäevad

Teadmiseks

  • 10. detsembril toimus Viimsis geograafia olümpiaadi Harjumaa voor.
    Laagri Kooli 9.p klassi õpilane Erik Kalle saavutas 9. klasside arvestuses II koha! Suur tänu ka õpetajale Siiri Evard!

  • 11. jaanuaril toimusid Harjumaa 2017.a noorte MV sisekergejõustikus Lasnamäe Kergejõustikuhallis.
    Laagri Kooli õpilased saavutasid võistlusel häid tulemusi:
    Kaur Vali (9.s) poiste A-klassis kaugushüppes I koht;
    Avo Andre Borodenko (5.b) poiste C-klassis 60m jooksus I koht;
    Liis Karola Leclercq (6.t) tüdrukute C-klassis 60m jooksus I koht ja kõrgushüppes II koht;
    Emma Triin Seer (6.s) tüdrukute C-klassis 60m jooksus II koht;
    Hele-Riin Vackermann (8.s) tüdrukute B-klassis 60m tõkkejooksus III koht.
    Palju õnne võitjatele ja suur tänu juhendajale õpetajale Indrek Drell.

  • 18. jaanuaril algusega kell 12.00 toimub Loksa Gümnaasiumis Harjumaa koolide 2. - 4. klasside poiste joonistamispäev.
    Joonistatakse busse, kaubikuid jm eriotstarbelisi busse (vanasti, nüüd ja tulevikus). Osalevad ka Laagri Kooli õpilased, nimekiri selgitamisel.

  • Laagri Kool annetas 705,39€ kunstitarvete ostmiseks
    Laagri Kooli 7. klassid korraldasid sel aastal loovtöö raames heategevusliku jõululaada. Müüjateks ning ostjateks olid õpilased, lapsevanemad, õpetajad. Kaubeldi isetehtud käsitöö ja küpsetistega. Laadapäeval toimus kolm kontserti ning korraldati mänge. Annetuskast jäi avatuks veel nädalaks ajaks ning kokku saadi 705,39 eurot. Sel aastal otsustasid õpilased annetada raha Tallinna Lastehaiglale kunstitarvete ostmiseks. 7. klasside esindus käis ostetud kunstitarbeid ka ise üle andmas.
    Tallinna Lastehaigla Toetusfond

  • Kandidaatide esitamine SÄRTS tiitlile.
    "Särts" on 7-26aastane Saue vallas elav noor, kes on oma tegevusega silma paistnud. Ta on aktiivselt kaasa löönud kodukandi tegevustes või mõnes põnevas projektis. Ta on ehk saavutanud suurepäraseid kohti suurvõistlustel või konkurssidel või mõnd muud moodi eriliselt silma paistnud. Peamine on see, et teda ning tema tegevust on märgatud.
    Samuti on juba teist aastat võimalik esitada nominente „aasta noortesõbralik tegu“ tiitlile. Noortesõbralik tegu võib olla ükskõik milline vallas noortele loodud võimalus. Kandidaate särts tiitlile ning kõige noortesõbralikuma teo tiitlile on võimalik esitada 22. jaanuarini aadressil sauevallanoored@gmail.com. Kandidaadi esitamisel palume saata kandidaadi ees-ja perekonnanimi, vanus, kontaktandmed ning kirjeldus tegevustest, millega noor on silma paistnud. Tiitel antakse ka sel aastal üle kolmele silmapaistvaimale noorele, kes valitakse välja selle ürituse jaoks kokku kutsutud züriiliikmete abil. Kõiki esitatud kandidaate tänatakse tänukirjaga. Kõige noortesõbralikuma teo esitamisel palume täpselt kirja panna, millega tegu on.
    Kõik esitatud teod lähevad alates 23. jaanuarist rahvahääletusele, mille käigus selgitatakse välja rahva arvamus. Särts auhinnagaala toimub neljandat korda, ning sel aastal 9. veebruaril 2017 Mustkunstiteatris.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp


Selle aasta esimene äpp on maailma parim veebipõhine mõistekaardikeskkond Coggle.it. Tegemist on veebipõhise ja koostööd võimaldava keskkonnaga, mille kasutamiseks on vajalik Google´i konto olemasolu. Coggle mõistekaardile saab lisada pilti, teksti, linki ja Youtube´i videot. Vaata mõistekaardi näidet SIIN.

Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • OLETE OODATUD 2016/2017 õppeaastal Laagri Huvialakooli huviringidesse. Palun registreerige lapsed huviringidesse ja palun sõlmige huviringide lepingud elektrooniliselt veebikeskkonnas Laagri Huvialakooli kodulehekülje kaudu - registreeri siin. Esimestesse tundidesse on oodatud kõik huvilised, et pärast langetada oma õige otsus huviringi valikul.

  • ALANUD ON REGISTREERIMINE KEVADISELE TÄISKASVANUTE KERAAMIKAKURSUSELE
    Kursused toimuva Laagri Kooli savikojas (Veskitammi 22, Laagri).
    Juhendab kunstnik – keraamik Irja Kändler. Info ja registreerimine

  • ETTEVALMISTUSKURSUSED PÕHIKOOLI LÕPETAJALE JA GÜMNAASIUMISSE ASTUJALE. Kursustele ootame 9.klasside õpilasi, kes soovivad täiendavalt põhjalikult valmistuda põhikooli lõpueksamiteks kui ka ettevalmistust erinevatesse gümnaasiumitesse kandideerimiseks. Kursused toimuvad järgnevates õppeainetes: matemaatika, eesti keel ja inglise keel. Kursustega alustame alates jaanuarist 2017.
    Matemaatika
    Eesti keel
    Inglise keel

  • 28.01.2017, kell 10.00 – 16.00 toimub Laagri Kooli ja Laagri Huvialakooli mõttemängude (rendžu ja gomoku) turniir. Registreerumine: Ants Soosõrv, tel. 56 697 382; asoosyrv@hotmail.com

Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info

  • Harju Maavalitsus kuulutab Eesti Vabariik 100 juubelikingina välja laste ja noorte loomingulise konkursi “Minu Eesti 100 aasta pärast” Loe lähemalt siit.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud