21.12.2016
Oluline info

  • 22. detsembril saab kooliveerand läbi.

    2016. aasta viimase päeva kava:
    8.15 kogunemine koolimajas
    8.30 küünalde süütamine koolimaja ees
    Palume igal õpilasel kaasa võtta õueküünal!
    Teeküünalt ei saa laps hästi põlema ja see kustub ka kergesti ära, õueküünal on paremini süttiv ja põleb õues paremini!

    9.10 veerandilõpu aktus-kontsert aulas ja sellele järgnev klassijuhataja tund.
    Palume õpilastel kanda pidulikku koolivormi!
    NB! 22. detsembril ei toimu pikapäevarühma!

Teadmiseks

  • Suur tänu Laagri Kooli jõululaada korraldajatele, kauplejatele, esinejatele, osalejatele, külastajatele!
    Heade inimeste abiga koguti Tallinna Lastehaiglale üle 700 euro! 7. klassi õpilaste esindajad viisid annetuaste eest soetatud kunstitarbed 20. detsembril isiklikult kohale.

  • 18. detsembril toimus Vanamõisa vabaõhukeskuses Lions Laagri klubi traditsiooniline heategevuslik advendikontsert. Suur tänu kõikidele esinejatele ja õpetajatele Mari Tomp, Piret Puusta ja Sille Kanter! Fotod sündmusest siin.

  • Palume ilutulestike ja pürotehniliste vahendite kasutamisega olla ettevaatlik ja võimalusel hoida need aastavahetuseks!
    Koolimaja lähiümbrus ei ole sobiv koht, kus põhikooli õpilased võiks alaealistele keelatud aga ka muid pürotehnilisi vahendeid rakendada!

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp


Selle aasta viimane äpp on Snapseed, lihtne ja intuitiivne pilditöötlusäpp, mis võimaldab ühe näpuliigutusega muuta pildi tonaalsust, tervavust, töödelda eraldi varju ja valgust, kohendada perspektiivi, pilti pöörata ja lõigata ning erinevaid filtreid kasutada. Ehk teisisõnu – Snapseed´iga saab teha nii tavapärast asjalikku pilditöötlust kui ka end pilte erinevate filtrite abil isikupärastades lõbustada. Lähemat inglisekeelset juhatust selle äpi kohta leiab Youtube´ist. Snapseed´i kodu Android- nutivahendile asub SIIN ja IOs-nutivahendile SIIN.

Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • OLETE OODATUD 2016/2017 õppeaastal Laagri Huvialakooli huviringidesse. Palun registreerige lapsed huviringidesse ja palun sõlmige huviringide lepingud elektrooniliselt veebikeskkonnas Laagri Huvialakooli kodulehekülje kaudu - registreeri siin. Esimestesse tundidesse on oodatud kõik huvilised, et pärast langetada oma õige otsus huviringi valikul.

  • Koolivaheajal, ajavahemikul 23. detsember 2016 - 08. jaanuar 2017 huviringe ei toimu.
    Alates 09. jaanuarist 2017 toimuvad huviringid jälle plaanipäraselt.


Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
https://www.facebook.com/laagrihuvialakool/
Kooliväline info

  • Harju Maavalitsus kuulutab Eesti Vabariik 100 juubelikingina välja laste ja noorte loomingulise konkursi “Minu Eesti 100 aasta pärast” Loe lähemalt siit.

  • MTÜ Loodusmaa kutsub 8-12 aastaseid lapsi looduslaagrisse “Talvise metsa saladused”, laager toimub Rabav Matkakodus, Lõuna-Kõrvemaal. Loe lähemalt siit.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud