02.11.2016
Oluline info

  • Tegusat uut kooliveerandit!
    Järgmisel õppeaastal on Laagri Koolis viis koolivaheaega ja kolm õppeperioodi.
    Vaata täpsemalt siit!

  • 10. novembril kell 18.00 tähistame koolis isadepäeva.
    Kavas kontsert ja seejärel töötoad 1. - 3. klasside isadele koos lastega.
    1. klassid toimetavad koduklassides.
    2. klassid tegutsevad ujulas. Kaasa ujumisriided!
    3. klassid võimlevad võimlas. Kaasa vahetusriided!

  • 31. oktoobrist 4. novembrini on kooli fujajees paraadtrepi all välja pandud kooli unustatud asjad. Koolivormi särgid, püksid, seelikud, džemprid. Tossud, sussid, kindad, mütsid ja palju muud. Tule vaata, äkki leiad midagi endale kuuluvat. Reedel, 4. novembril korjame kokku allesjäänud esemed ning leiame neile uue koha. Kaotatud ja leitud asjade kappi jäävad vaid alates käesolevast õppeveerandist leitud esemed.

  • 4. novembril räägib politsei esindaja internetiturvalisusest 4. ja 6. klassidele. 4. klasside loeng toimub 2. tunni ja 6. klasside loeng 3. tunni ajal.

  • 24. novembril 5. tunni ajal toimub "Talendijaht 2016"!
    Talendijahile registreerimine 3. -10. novembrini huvijuhi juures. Eelvoorudest teavitame jooksvalt. Aeg on mõelda, millised on anded, mida ka ülejäänud kooliperele tahaks lavala näidata.

  • Laagri Kool soovib, et koolipere oleks liikluses nähtav! Ole silmapaistev!

Teadmiseks

  • 9. novembril toimub Tabasalu Ühisgümnaasiumis 8.– 9. klasside õpilastele inglise keele ainepäev. Võistkonda kuuluvad:
    Markus Johan Aug 8.s,
    Karel Rebane 8.s ja
    Sten Marcus Nelson 9.p.
    Väljasõit kooli juurest kell 9.20. Saabumine kooli juurde tagasi orienteeruvalt kell 14.00. Sihtpunkti ja tagasisõit kooli transpordiga. Saatjaks Mari Tarning.

  • 9. novembril toimuvad Harjumaa koolidevahelised MV korvpallis 8. - 9. klassi poistele. Võistlused toimuvad Kose Gümnaasiumi võimlas algusega kell 9.00. Väljasõit kooli eest kell 7.45 ja tagasi orienteeruvalt kell 16.00. Kaasa sõidab õpilastega õp. Indrek. Kooli võistkonda kuuluvad järgmised õpilased:
    Markus Soodla 8.p,
    Silver-Den Vahtras 8.p,
    Oliver Hiie 8.p,
    Siim Reineberg 8.p,
    Indrek Möldre 9.p,
    Oskar Proos 9.p,
    Sten-Egert Tõnisson 9.p,
    Hans Thor Hiob 9.p,
    Oliver Savolainen 9.s.

  • 9. novembril tähistame koolis mardipäeva. 2. klasside õpilased on ette valmistanud teemakohase etteaste ning tutvustavad seeläbi soovijatele mardipäeva tavasid.

  • 8. detsembril toimub koolis heategevuslik jõululaat. Laada korraldavad 7. klasside õpilased oma loovtöö raames. Laadakülastajateks on oodatud kõik õpilased, õpetajad ja lapsevanemad. Õpilased, kes soovivad laadal oma müügiletiga osaleda, peavad oma soovist teada andma hiljemalt 20. novembriks aadressil laagrijoululaat@gmail.com . Palume ära märkida info, kes, mis klassist ja mida müüb.

  • Hei poisid ja poiste emad-isad!
    On tantsupeo aasta, kuid meie rahvatantsurühmast on puudu mõned poisid!

    Ootame väga 2. kooliastme rühmaga liituma 4.-8. klassi poisse! Trennid toimuvad neljapäeviti 7. tunni ajal. Täpsemat infot küsi tantsuõpetaja Mari käest. mari.tomp@laagrik.edu.ee 5557 8788

  • 7. - 9. klasside õpilastel on võimalik luua oma õpilasfirma/minifirma. Juhendaja koolis on õpetaja Janar Soidla janar.soidla@laagrik.edu.ee
    Õpilasfirmade kohta saab lisaks lugeda siit.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp


Selle veerandi esimene äpp on Book Creator, millega saab teha lihtsaid ePub-formaadis e-raamatuid. Book Creatorit saab kasutada Android, Apple ja Windows nutivahendil, lisaks Windows arvutil. Book Creator´i versioonid neile platvormidele on leitavad aadressilt bookcreator.com.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info

  • OLETE OODATUD 2016/2017 õppeaastal Laagri Huvialakooli huviringidesse. Palun registreerige lapsed huviringidesse ja palun sõlmige huviringide lepingud elektrooniliselt veebikeskkonnas Laagri Huvialakooli kodulehekülje kaudu - registreeri siin. Esimestesse tundidesse on oodatud kõik huvilised, et pärast langetada oma õige otsus huviringi valikul.

  • Veel on vabu kohti kaberingi.
Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
Kooliväline info

  • Detsembrikuu seitsme päeva kestel 12.-18.12 muutub Vanamõisa vabaõhukeskus tõeliseks talviseks imedeaiaks. Plakat

  • 17. novembril toimub Saue Gümnaasiumi aulas kuuendat korda SNOFF. Reeglid siin ja lisainfo seal.

  • Robotexi meeskond kutsub Teid osalema loovatel konkurssidel! Tööde esitamise tähtaeg 7. november. Vaata lisa siit.

  • Ettevõtted DEVAR KIDS ja CREATIVE SPACE viivad läbi joonistuskonkurssi, mille teemaks on "KOSMOS". Joonistused võetakse vastu alates 01.11.2016 kuni 25.11.2016. Võitja selgub 30.11.2016. Vaata lisa siit.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud