05.10.2016
Oluline info
  • Talvelaager 2017 toimub:
    2. - 3. klass 9. - 10. veebruar Nelijärve
    4. klass 16. - 17. veebruar Jäneda
    5. klass 16. - 17. veebruar Nelijärve
    6. - 7. klass 16. - 17. veebruar Jõulumäe
    8. - 9. klass 16. - 17. veebruar Nelijärve

  • Info koolivormi müüjalt:
    Lp Laagri Kooli lapsevanemad

    Kahjuks on meie poolt sellel aastal müüdud polode materjal halva kvaliteediga, st kaotab kiiresti hea väljanägemise ja muutub topiliseks. Materjali testimisel see kahjuks välja ei tulnud, sest saame teha ainult pesutesti aga topid tulevad kangale kandmise käigus kokkupuutel teiste materjalidega. Seoses sellega oleme otsustanud soovijatel tooted ümber vahetada. Uute polode tootmine võtab aega kuni kaks kuud, toodete vahetus toimub eeldatavalt novembri lõpus või detsembri alguses.

    Lisaküsimuste korral helistage palun numbril 56603635 või kirjutage aadressil cristine@russowtextile.ee

    Vabandame tekkinud olukorra pärast.

    Lugupidamisega
    Cristine Russow

Teadmiseks

  • 28. septembril toimunud loodushäälte äratundmise viktoriinil olid parimad 2.c ja 4.d klass.

  • 6. oktoobril toimub 8. klassidele 7. tunni ajal ettevõtlusnädala raames loeng ERSO juhilt Kristjan Hallikult.

  • 7. oktoobril toimub 2. klassidele keskkonnasõbralikku tarbimist ja jäätmete sorteerimist tutvustav esitlus "Prügihunt".

  • 11. oktoobril kell 14.00 saavad 4. - 6. klasside 15 õpilast kooli sööklas koos koolikokkadega meisterdada Jamie Oliveri retsepti järgi lihapalle. Osalemise soovist eelnevalt teavitada koolisöökla juhatajat. "Kokkame koos!"

  • Uurimistööde teema ja juhendaja tuleb valida 9. oktoobriks. Uurimistööde kohta loe siit.

  • 8. detsembril toimub koolis heategevuslik jõululaat. Laada korraldavad 7. klasside õpilased oma loovtöö raames. Laadakülastajateks on oodatud kõik õpilased, õpetajad ja lapsevanemad. Õpilased, kes soovivad laadal oma müügiletiga osaleda, peavad oma soovist teada andma hiljemalt 20. novembriks aadressil laagrijoululaat@gmail.com. Palume ära märkida info, kes, mis klassist ja mida müüb.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp
Doodle Buddy on äpp iOs-nutivahendile SIIN ja Windows-nutivahendile SIIN, mis võimaldab näpuga joonistada ja lihtsal viisil kunsti luua. Seda äppi on hea kasutada näiteks tähtede või sümbolite kirjutama õppimisel. Eriti tore on see, et untsuläinud tähe kustutamiseks piisab nutivahendi raputamiseks.
Android-nutivahendi analoog sellele äpile on Draw & Doodle .
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
  • OLETE OODATUD 2016/2017 õppeaastal Laagri Huvialakooli huviringidesse. Palun registreerige lapsed huviringidesse- ja palun sõlmige huviringide lepingud elektrooniliselt veebikeskkonnas Laagri Huvialakooli kodulehekülje kaudu - registreeri siin. Esimestesse tundidesse on oodatud kõik huvilised, et pärast langetada oma õige otsus huviringi valikul.

Info ja registreerimine
Taigur Tooming
taigur@laagrihuvialakool.ee
6 517 635
http://www.laagrihuvialakool.ee
Kooliväline info

  • Õpilasleiutajate riiklik konkurss kutsub osalema! Tähtaeg 17. oktoober. Rohkem näeb siit.

  • 17. novembril toimub Saue Gümnaasiumi aulas kuuendat korda SNOFF. Reeglid ja lisainfo siit.

  • 14. korda toimuv RMK poolt korraldatud konkurss "Eesti koolilaste metsapostkaart" ootab taas Eesti koolide 1. - 9. klasside õpilaste joonistatud postkaarte. Tänavuse konkursi teemaks on "Metsa eluring". Vaata lisa siit.

  • 10. - 21.oktoobrini toimub Daily koolisööklates klasside vaheline retseptikonkurss! Vali oma klassis välja parim retsept sügisandidest ning saada meile aadressile menyy@daily.ee. Plakat.

  • Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus kutsub noori ettevõtlikkusteadlikkuse programmi. 23. oktoobrini oodatakse kandideerima Harjumaa (v.a Tallinn) üheksandate kuni kaheteistkümnendate klasside õpilasi. Vaata lisa siit.

  • Tervise Arengu Instituut kutsub taas õpilasi osalema üleriigilisel loovtööde konkursil „Söögivahetund“, mille teema on sellel aastal „Kuidas panna õpilased rohkem köögivilju sööma?“. Vaata lisa siit.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud