16.12.2015
Oluline info
  • Hinded pannakse välja 18. detsembril.

  • 18. detsembril koolipere ühine teatrikülastus:
    1. klassid vaatavad etendust "Metsarahva jõulud"
    2. - 9. klass "Tooma jõululegend".
    Kogunemine koolis kell 11.40, väljasõit kooli eest kell 12.00, etendused algavad 13.00. Tagasi kooli juures: 1. klassid orienteeruvalt 14.45 ja 2. - 9. klassid 15.30
    Tunde sellel päeval ei toimu!

  • 21. detsembril, toomapäeval kell 18.00 toimub Laagri Kooli aastalõpupidu koolimaja ees. Õpilased esinevad tantsude ja lauludega, avatud on jõuluturg. Pidu lõpeb ilutulestikuga! Tule ka!
    Toimub jõuluturg! Turul pakutakse ise valmistatud esemeid ja söödavat-joodavat. Kauplemissooviga palume õpilastel pöörduda huvijuhi poole koolis või triinu.kunstler@laagrik.edu.ee hiljemalt 17. detsembril kell 15.00. Tulu läheb heategevusena Haraka Kodule (www.harakakodu.ee).

  • 22. detsembril:
    8.15 küünalde süütamine koolimaja ees. Palume õpilastel võimalusel kaasa võtta õueküünal (teeküünlad ei taha hästi õues põleda)
    9.10 veerandilõpuaktus (1. - 9. klass) ja sellele järgnev klassijuhatajatund.
    NB! 22. detsembril ei toimu pikapäevarühma!

  • Koolivaheaeg 23.12.2015 - 10.01.2016.

  • On ilmunud Laagri Kooli ajaleht "Tõruke", hind 1€. Ajalehte on võimalik soetada õpetaja Hele Kriisa, turvatöötaja ja huvijuhi juurest ning kantseleist.
Teadmiseks
    Milline tegevus on 2015. aastal Sinu elu Laagri Koolis muutnud? Tegu võib olla suur, väike, pikaajaline, vaid mõne hetke kestnud, see on Sinu valik!
    Esita oma nominent konkursile Laagri Kooli aasta tegu. Parimaid tegusid on aega esitada veerandi lõpuni.
    2015. aasta tegude nominente ootab huvijuht oma meilile või paberil. Pane kirja tegu (toimumisaeg ja esitaja lisaks).

  • Advendihommikuid tähistame koolis esmaspäevahommikustel kogunemistel. Kooliperele esinevad:
    21. detsember 1.d klass.

Nädala äpp
Elf Yourself on mõeldud jõulumeeleolu loomiseks. Põhimõtteliselt on tegemist võimalusega muuta iseend, oma sõprus- ja perekonda jõulutegelasteks ning kogu seltskond kuuse alla rokkima seada. Kuigi näiliselt on tegemist vaid meelelahutusega, on siiski olemas tugev seos kehalise kasvatuse õppeainega. Kui vajutad SIIA, on sul võimalik saada aimu äpi kasutusvõimalustest ja ühtlasi lihvida inglise keele oskust. Elf Yourself on saadaval Androidile, Apple´i seadmele ja töölauavariandina.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
  • NB! Huviringis osalemiseks on vajalik laps veebikeskkonnas huviringi registreerida ja allkirjastada digitaalselt huviringi leping huvikooli kodulehekülje kaudu. http://www.laagrihuvialakool.ee/registreeri-laps/
    Küsimuste korral palun kirjutada meilile oppeinfo@laagrihuvialakool.ee

  • Koolivaheajal, ajavahemikul 23. detsember 2015 - 10. jaanuar 2016 huviringe ei toimu. Alates 11. jaanuarist 2016 toimuvad huviringid jälle plaanipäraselt.

  • TÄIENDUSÕPE PÕHIKOOLI LÕPETAJALE JA GÜMNAASIUMISSE ASTUJALE. Kursustele ootame 9.klasside õpilasi, kes soovivad täiendavalt valmistuda põhikooli lõpueksamiteks kui ka ettevalmistust erinevatesse gümnaasiumitesse kandideerimiseks. Kursused toimuvad järgnevates õppeainetes: matemaatika, eesti keel ja inglise keel. Kursustega alustame alates jaanuarist 2016.
    Matemaatika
    Eesti keel
    Inglise keel

  • Info ja registreerimine
    Taigur Tooming
    taigur@laagrihuvialakool.ee
    6 517 635
    http://www.laagrihuvialakool.ee
Kooliväline info
  • Vanamõisa Jõulumaa 14.-20. detsember 2015. Vaata infot siit.

  • Hull Teadlane kutsub kõiki Eesti koolide 1.-3. klasside õpilasi osalema teaduskonverentsil „Muld kui kuld“. Täpne info siin.

  • VAT teatri töötoad.

  • Eesti Leivaliit kutsub osalema joonistus- ja videovõistlusel "Leib lauale!".Loe edasi...

  • SA Eesti Tervishoiu Muuseum kutsub 14-19 aastaseid põhikooli- ja gümnaasiumõpilasi konkureerima 2016. aasta meditsiiniajaloo teemaliste tööde eriauhinnale. Loe edasi...

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud