30.09.2015
Oluline info
  • 1. oktoobril on rahvusvaheline muusikapäev. Kogu koolis on vahetundide ajal pop-up kontserdid.

  • 5. oktoobril tähistame rahvusvahelist õpetajate päeva. 3. ja 4. ainetunni ajal on õpetajateks 9. klassi õpilased. 3. tund on kogu koolil eesti keel ja 4. tund matemaatika. Ülejäänud tunnid toimuvad tavapäraselt.

  • 15. oktoobril 2. tunni ajal toimub 1. - 3. klassile teatri Must Kast etendus "Õhupallid". Etenduse hind on 25 eurot ühe klassi kohta.
Teadmiseks
  • Laagri Kool on 2015/2016. aastal füüsika õpikoja tugikooliks, mis tähendab, et Laagri Koolis toimuvad õpitoad põhikoolile ning teemad on järgmised:
    1. Mõõtmine ja tihedus
    2. Valguse murdumine ja läätsed
    3. Soojusõpetus
    4. Elekter ja vooluringid
    5. Valguse peegeldumine ja peeglid
    6. Üleslükkejõud ja ujumine
    7. Mehaanika
    Iga teema kestab 4 astronoomilist tundi ehk 4x60 minutit.
    Esimese 4 teema õpikojad toimuvad kindlasti ja kui huvi on ja õpilaste arv on piisav, viiakse läbi kuni 7 õpikoda.
    Õpikojas osalemise tõendi saab õpilane, kes on osalenud vähemalt viies õpikojas vastavalt registreerimislehele. Registreerimislehe trükivad välja ja võtavad kooli kaasa õpikoja juhendajad.
    Kõik osalejad peavad tegema endale kasutajatunnuse, registreeruma füüsika põhikooli kursusele ja valima rühma, kus nad käivad. Kasutajatunnuse teinud inimesed saavad vaadata moodles õppematerjale ja enne õpikoja toimumist oma e-mailile meeldetuletuse. Kasutajatunnuse tegemine: http://fyysika.ee/opikojad/login/index.php
    Esimene õpikoda toimub Laagri Koolis 8. oktoober kell 14.15 klassis 125

  • 8. oktoobril kell 9.10 toimub Saue Vallavalitsuse korraldatud kontsert "Tšello on uus kitarr". Kogu koolile esineb ansambel Kellawärk.

  • 8. oktoobril toimub Jüri Gümnaasiumis 4. klasside kirjandusviktoriin kell 12.30 – 15.30. Osalevad: Grete Maria Põldre (4.a), Tauri Tuulemäe (4.b), Mia Luht (4.c), Mia Marie Blasen (4.d). Õpilasi juhendab õp. Mirjam Baskin.

  • 8. oktoobril toimub Sportland "3x3" korvpallivõistlus Jüri Spordihoones. Algus 10.30, väljasõit 9.00 ja tagasi u 16.00. Juhendab õp. Indrek Drell, telefon 58669578.
    Laagri Kooli võistkonnas on: 4. - 5. kl poisid Karl-Gregor Keerles (4.c), Oliver Malsub (5.p), Kaspar Clemet Kuusmaa (5.s), Gregor Moistus (5.s);
    6. - 7. kl poisid Allan Lepik (6.p), Ken Martti Reinart (6.p), Oliver Hiie (7.p), Markus Soodla (7.p).

Nädala äpp
Music composition on noodikirjutamise äpp, mis võimaldab noodikirja panna ühe- ja mitmehäälset muusikat. Valida on 128 erineva pilli tämbrite vahel. Valmis noodi saab salvestada nii helifailiks kui noodipildiks.
Äpp on tasuta ja saadaval Android-nutivahendile siin. Kasutusjuhend asub siin.
Analoog Apple´i seadmele asub siin.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
Kooliväline info
  • 1. oktoobril toimub Muusikapäeva e-viktoriin. 15 küsimusega muusikaviktoriin toimub Muusikapäeva hommikul alusega kell 7.00 ja kestab kuni keskpäevani kell 12.00. Klassikaraadio poolt korraldatud viktoriini saab täita Klassikaraadio koduleheküljel ja see on mõeldud laiale muusikasõprade ringile. Viktoriin on jõukohane õpilastele ning sobib Muusikapäeva tähistamiseks koolides.

  • Tervise Arengu Instituut kuulutab välja noortele suunatud konkursi T.E.I.P. Loe lähemalt siit.

  • Harjumaa koolinoorte vokaalansamblite festival 13. novembril Saue valla kultuurikeskuses. Täpsem info siit.
Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud