09.09.2015
Oluline info
  • Tuletame meelde, et e-päeviku kontod on personaalsed. Õpilane kasutab enda ja lapsevanem enda kontot!

  • Kui on probleeme seoses epäeviku kasutamisega, pöörduda Abi-sse või andre@laagrik.edu.ee

  • Koolilõuna on Saue valla lastele tasuta, teiste omavalitsuste lapsed peavad tasuma osa lõuna maksumusest. Loe lähemalt siit. Õpilased saavad koolipäeva lõpus 13.00 - 14.00 soovi korral süüa koolieinet maksumusega 1 euro. Enne koolipäeva algust pakub toitlustaja 50 sendi eest hommikusööki. Toitlustamise info.
Teadmiseks
  • Laagri Kool on liitunud projektiga "Spordinädal 2015". Projekti eesmärk on pakkuda võimalikult paljudele noortele liikumisega seotud positiivseid kogemusi ja elamusi. Projektist saab lähemalt lugeda www.spordinadal.ee
    Laagri Koolis on kavas sammulugemise võistlus, hommikused virgutusvõimlemised ja reedel võib koolivormi asendada mõne tuntud spordiala võistlus- või treeningriietusega.

  • Neljapäeval 3. tunni ajal toimub 1. ja 9. klasside koolijütsipäev.

  • 21. - 25. september on koolis loodusainete nädal. Toimub nunnunäitus, palume näituse eksponaate seni veel kasta ja kasvatada! 25. september on matkapäev.

  • Oktoobrikuus näeb trükivalgust Laagri Kooli 10. sünnipäeva kogumik ,,Kümme koolitalve sõnas ja pildis". See on lugu, mis algas otsusega ehitada Laagrisse kool ja lõppeb seekord ilutulestikuga 4. sptembri sünnipäevapeol. Lapsevanemale on see hea võimalus heita pilk koolielu pidu- ja argipäevadesse, endisel ja praegusel koolijütsil õnnestub ennast tekstidest ja fotodelt kindlasti üles leida. Ettetellijaile maksab ligikaudu 200leheküljeline raamat 7 eurot, hiljem 10 eurot. Maksta tuleb kogumiku kättesaamisel kooli kantseleist. Vormista ettetellimus hiljemalt septembri lõpuks siin.

  • 10. septembril toimuvad Kosel Harjumaa Koolidevahelised MV staadioniteatejooksudes. Väljasõit kooli eest kell 8.00 ja tagasi orienteeruvalt kell 16.00. Õpilasetega on kaasas õpetaja Leili Meijel.
    Võistkonda kuuluvad: Eva-Maria Kruus(5.t), Liis Karola Leclercq(5.t), Keity-Liis Raiesmaa(5.t), Leen Press(5.s), Emma Triin Seer(5.s), Karel Kruusement(5.p), Oliver Malsub(5.p), Mattias Villem Ormisson(5.p), Anders Brandmeister(5.s), Oskar Johannes Jõgeva(5.s), Laura Lobjakas(6.t), Anette Saviauk(6.t), Mari-Liis Ivanova(7.t), Greta Lis Pung(7.t), Hele-Riin Vackermann(7.s), Janek-Robin Kukk(6.p), Kirill Antonov(6.s), Marko Malsub(7.p), Chris Savitski(7.p), Markus Soodla(7.p), Carita Henrietta Kaare(9.s), Carmen truupõld(9.s), Saskia Miina Tasane(9.s), Lisett Lanno(9.t), Maria Pernits(9.t), Dannar Pärtel(9.p), Mikk Tomson(9.p), Bruno Aleksander Domingues(9.s), Christopher Kaare(9.s), Karl Konrad Valtin(9.s).

  • Laagri Kooli tasuta huviringid on tutvumiseks kodulehel.

  • Alates 8. septembrist kuni 11. oktoobrini on kooliraamatukogus avatud kunstniku Aleks Kase maalinäitus.

  • Kooli sündmuste kalender nähtaval kooli kodulehel.
Nädala äpp
Stuudium
Stuudiumi e-kooli rakenduses näed hindeid, kodutöösid ja suhtluse sõnumeid.
Saadavl App store-s ja Play poes.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
  • Huvikooli kodulehest. Huvikooli kodulehte rünnati pahavaraga kahelt võõralt domeenilt ja sellepärast koduleht hetkel ei toimi. Hetkel tegeleb meie kodulehe probleemidega Riigi Infosüsteemide Ameti (RIA) Küberturbe osakond (CERT-EE). Meie veebimajutuse koostööpartner teeb koostööd CERT-iga, et kõik jälle korda saaks ja huvikooli õppetöö ei oleks häiritud. 09.09.15 peale lõunat andis CERT nõusoleku, et meie veebimajutuse koostööpartner võib hakata tegelema kodulehel pahavara puhastamisega ja seejärel võib huvikooli kodulehe taas avada. Hetkel tööd käivad ja loodame, et lähipäevade jooksul on jälle huvikooli koduleht avatud. Huviringide toimumisaegade info on huvikooli Facebooki kodulehel ja info on saadetud ka lapsevanematele e-päevikusse. Info nähtav siin.
  • OLETE OODATUD 2015/2016 õppeaastal Laagri Huvialakooli huviringidesse. Palun registreerige lapsed huviringidesse- ja palun sõlmige huviringide lepingud elektrooniliselt veebikeskkonnas Laagri Huvialakooli kodulehekülje kaudu - registreeri siin. Esimestesse tundidesse on oodatud kõik huvilised, et pärast langetada oma õige otsus huviringi valikul.

  • 10. septembril toimub Laagri Huvialakooli huviringide tutvustus Laagri Kooli aulas.
    5. tunni ajal 1. - 3. klass
    6. tunni ajal 5. - 8. klass

  • Info ja registreerimine
    Taigur Tooming
    taigur@laagrihuvialakool.ee
    6 517 635
    http://www.laagrihuvialakool.ee
Kooliväline info
  • 19.09 kell 10.00 toimub Laagri staadionil Saue valla sügisjooks 2015. Loe lähemalt siit.

  • Rahvaspordiklubi KUUSE kutsub sulgpalli treeningutele. Loe lähemalt siit.

  • Tervise Arengu Instituut kuulutab välja noortele suunatud konkursi T.E.I.P. Loe lähemalt siit.

  • MTÜ Omakogu Huvikooli LAULUSTUUDIO NOODIPUU võtab vastu uusi õpilasi soololaulu õppesse. Loe täpsemat infot siit.
Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud