25.02.2015
Oluline info
  • 11. märtsil pannakse välja III veerandi hinded. Enda (õpilase) hinnete seisu vaata siit.
Teadmiseks
  • Uurimistööde esitamise tähtaeg on 27. veebruar.
    Kui õpilasel on veel teema valimata või ta vajab abi, siis palume pöörduda juhendaja või klassijuhataja poole. Natuke abi võib leida ka siit.

  • 26. veebruaril on meie koolis külas noored Noarootsi Gümnaasiumist - Laagri Kooli õpilastele tutvustatakse sealseid õppimisvõimalusi. Kohtumine toimub 7. tunni ajal (14.05).

  • 26. ja 27. veeruaril on Laagri Kooli õpilastel võimalik vaadata 3D planetaariumis sfäärilise kino seansse. Kvaliteetne 360' panoraampilt pakub ainulaadseid emotsioone ja elamusi. Kaasahaaravad ja harivad lood viivad vaataja nii kosmoseavarustesse kui ka ookeanisügavusse, tutvustavad universumi ja inimkonna ajaloo saladusi. Planetaariumi külastajatele on vaatamiseks ka näitus "Tšukotka mineraalid".
    Seansid on eelnevalt klasside poolt välja valitud.
    Hind õpilasele 2.20 eur.

  • KUMU külastused 3. veerandi lõpul:
    9. märts - 3. klassid;
    10. märts – 6. klassid;
    11. märts – 9. klassid.
    Väljasõit kell 9.00 kooli juurest. Tagasi jõutakse orienteeruvalt 12.30.
    KUMU pilet 2.50 eurot, tanspordi maksab kool.

  • 12.märtsil toimub Laagri Kooli lauljate konkurss “Laululind”. Taas selgitab žürii välja tublimad lauljad igas vanuseklassis. Üritus algab kooli aulas kell 17.30.
    Lauljate registreerimine konkursile toimub oma muusikaõpetuse õpetaja või õpetaja Tarmo Kivisilla juures (tarmo.kivisilla@laagrik.edu.ee)

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp
Times Table Trainer
Täna soovitame rakendust, mida on hea kasutada korrutustabeli õppimisel ja kinnistamisel. Rakendus on sobilik iPadile, mis kasutab iOS 4.3 või uuemat versiooni. Rakendus võimaldab valida õige vastuse valikust või ise mõelda. Samuti on võimalik valida ülesannetele sobilik raskusaste ja harjutada korrutustabelit kiiruse peale või vaikselt ja rahulikult omas tempos ülesandeid lahendada.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
Kooliväline info
  • KONKURSS SAUE VALLA LAULULAPS 28. märtsil. Juhend ja info siit.

  • Joonistuskonkurss "Suureks saades teen suuri tegusid" kutsub osalema Harjumaa ja Tallinna 1. - 4. klasside õpilasi!
    Info: http://www.rajaleidja.ee/joonistuskonkurss-suureks-saades-teen-suuri-tegusid/http://www.rajaleidja.ee/joonistuskonkurss-suureks-saades-teen-suuri-tegusid/

  • Hea lapsevanem!
    Õpilaste huvikaitse organisatsioon Eesti Õpilasesinduste Liit on läbi viimas algklasside õpilaste rahulolu uuringut, kus oodatakse lapsevanemaid andma tagasidet erinevatel koolieluga seotud küsimustel (nt õppemaht, kodused ülesanded, õppetingimused, koolirõõm, kohanemine, koolivägivald, rahulolu kooli, õpetaja ja kaasõpilastega jne).
    Siinkohal kutsume Teid üles uuringus osalema ning oma sisendit andma. Vastamine toimub e-küsitlusena, ankeet asub siin .

  • Kutsume Saue valla aktiivseid kodanikke ja vabaühendusi osalema mõttekojas, mille teemaks on kohaliku võimu ja kogukonna koostöö ning selle veelgi sisukamaks muutmise võimalused.
    MÕTTEKODA „Kuidas Saue valda ühiselt valitseda?“ toimub teisipäeval, 3.märtsil kell 16 -19 Saue valla kultuurikeskuses ja selle sisustamisele aitavad kaasa e-Riigi Akadeemia, Vabaühenduste Liit EMSL ja Linnalabor.
    Täpsem info KaijaV@sauevald.ee

  • 6. - 7. märtsil on üldhariduskoolide õpilased oodatud kutsehariduse suursündmusele Noor Meister 2015 Eesti Näituse messikeskusesse! Täpne info siit.

  • Justiitsministeeriumi abimaterjal lapsevanemale seksuaalse väärkohtlemise juhtumite korral reageerimiseks ning väärkohtlemise ennetamiseks.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud