04.02.2015
Oluline info
  • Talvelaager 2015
    12. - 13. veebruar - 6. - 7. klass (Jõulumäe Tervisespordikeskus)
    12. - 13. veebruar - 2. - 3. klass (Jäneda)
    12. - 13. veebruar - 4. - 5. ja 8. - 9. klass (Nelijärve)
    11. - 13. veebruar - 8. - 9. klass (Nelijärve, soovijatele)

    Talvelaagri hind 35€ (1 ööbimisega) või 48€ (2 ööbimisega). Tasumine toimub arve alusel.

    Paras aeg enne talvelaagrit suusavarustus üle vaadata!
    Kogu info talvelaagri kohta talvelaagri kodulehelt www.laagrik.edu.ee/talvelaager2015.

  • 20. veebruaril toimub 3 ainetundi. 4. tunni ajal toimub Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud aktus. Palume õpilastel kanda pidulikku koolivormi!
    Pikapäevarühma sel päeval ei toimu.

  • 20. veebruaril sõidavad 5. klassid Toompeale vaatama lipuheiskamist. Lipuheskamise kommetest räägib Argo Koppel Riigikogu Kantseleist.
    Väljasõit kooli juurest 6.55 ja tagasi jõutakse orienteervalt 8.00. Koolis saavad õpilased hommikueine.

  • 23. veebruaril (esmaspäev) tunde ei toimu! Selle päeva tunnid on tehtud/tehakse ette.

  • Head õpilased! Palume üle koolimaja esise muruplatsi ja üle staadioni mitte käia!
Teadmiseks
  • Uurimistööde esitamise tähtaeg on 27. veebruar.
    Kui õpilasel on veel teema valimata või ta vajab abi, siis palume pöörduda juhendaja või klassijuhataja poole. Natuke abi võib leida ka siit.

  • 5. veebruaril tähistavad Laagri Kooli kõige pisemad, 1. klasside õpilased, oma 100. koolipäeva täitumist. 5. tunni ajal võetakse ühiselt vastu 9. klasside tervitused, mängitakse mälumängu ja ka maiustatakse pisut.

  • 5. veebruaril kell 18.00 ootab Laagri Kool külla lapsevanemaid, kes kaaluvad lapse õppima asumist Laagri Koolis alates 1. septembrist 2015. Toimub kooli ja koolis toimuvat tutvustav loeng ja ringkäik koolimajas. 1. klassi vastuvõtu taotlusi saab esitada 1. – 17. veebruarini, täpsemalt loe siit

  • 5. veebruaril külastavad Laagri Kooli 6. lennu vilistlased.

  • 7. veebruaril toimub Laagri Koolis 7. - 12. klassi õpilaste matemaatikaolümpiaadi Harjumaa voor.

  • 10. veebruar on turvalise interneti päev. Laagri Kool annab oma panuse turvalise interneti päeva tähistamisse. Nutiseadmed ja internet on osa meie laste elust, aitame neil turvaliselt netiavarustes toime tulla! Täpne info siit.

  • 11. veebruaril tähistatakse Laagri Koolis sõbrapäeva. Lisask koolivormile võivad õpilased kanda sõbrapäeva sümboolikaga aksessuaare (nt. punane lips, punane juuksepael, roos rinnas...)

  • 19. veebruaril toimub kontsert Laagri Kooli õpilastele "Ei pea mitte püsti tõusma". Vaata täpsemat infot kooli kalendrist.

  • Laagri Kooli raamatukogus on välja pandud kunstnik Merike Läte maalide näitusmüük. Näitus ootab külastajaid kuni 6. veebruarini (k.a.).

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp
Lasteabi
Selle nädala rakenuduseks on lastebi nutirakendus, mis on mõeldud nii väikestele kui suurtele, kellel on soovi suhelda lihtsalt ja mugavalt lasteabi nõustajaga läbi interneti. Nõustajad annavad nõuannet, jagavad tarvidusel informatsiooni ning tagavad vajadusel info edastamise vastava spetsialistini. Kirjutada või helistada saab meile ööpäevaringselt ja tasuta. Lasteabirakenduses leiab ka erinevat infot, vastused üldlevinud küsimustele ning vaadata saab ka erinevaid videoid ning multikaid. Rakendus olemas nii Androidile kui ka IOS nutiseadmetele.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
  • Laagri Kooli lahtised meistrivõistlused 64-ruudulises kabes 14. veebruaril 2015 Laagri Koolis, Veskitammi 22, Laagri asula, algus kell 11.00.
    Võistlema kutsutakse üle Eesti kõiki noori kabetajaid, kes on sündinud aastal 2002 ja hiljem.
    Võistluseks palume registreerida kuni 13. veebruarini telefonil 58141321, merikemartsepp@gmail.com Merike Martsepp või 55682500 Heinar Jahu, heinar.jahu@gmail.com või taigur@laagrihuvialakool.ee .Registreerimisel näidata osavõtja nimi, sünnikuupäev, kool ja klass.
    Võistlused toimuvad šveitsi süsteemis 7 kuni 11 vooruga, mõtlemisajaga 10 minutit kummalegi mängijale partii kohta. Mängitakse vene kabet.
    Autasustamine.
    Arvestust peetakse järgmiste vanusegruppide kaupa:
    Sünniaasta 2002 ja hiljem, 2005 ja hiljem.
    Iga vanuseklassi võitjat (poissi ja tüdrukut) autasustatakse karikaga, kolme paremat medali ja diplomiga.
    Laagri Kooli õpilastest autasustatakse iga vanuseklassi võitjat karikaga, kolme paremat medali ja diplomiga.

  • Kergejõustiku huviringi hallitreeningud toimuvad vt. http://www.laagrihuvialakool.ee/kergejoustiku-hallitreeningud-2015-tallinna-spordihallis/

  • Alanud on registreerumine täiskasvanute keraamikakursustele 2015. Vt. http://www.laagrihuvialakool.ee/keraamika-kursus/keraamika-kursus/

  • Info ja registreerimine
    Taigur Tooming
    taigur@laagrihuvialakool.ee
    6 517 635
    http://www.laagrihuvialakool.ee
Kooliväline info
  • Joonistuskonkurss "Suureks saades teen suuri tegusid" kutsub osalema Harjumaa ja Tallinna 1. - 4. klasside õpilasi!
    Info: http://www.rajaleidja.ee/joonistuskonkurss-suureks-saades-teen-suuri-tegusid/http://www.rajaleidja.ee/joonistuskonkurss-suureks-saades-teen-suuri-tegusid/

  • Tallinna loomaaia uues keskkonnaharidusekeskuses tegutsev looduskool avab alates veebruarist mitu uut huviringi, kuhu võetakse täiendavalt vastu erinevas vanuses loodushuvilisi lapsi (töö nii eesti kui ka vene keelse). Majas on kaasaegse sisustusega õpperuumid, eluslooduse klass ja aastaringselt avatud lasteloomaaed. Põnevat materjali tundide läbiviimiseks pakub loomaaia kollektsioon. Täpne info siin: http://tallinnzoo.ee/loodusharidus/huviringid/

  • Väärt uudis! Maikuu lõpus esineb taas Tallinnas maailma kuulsaim tsirkus CIRQUE DU SOLEIL, kes esitleb publikule lavastust QUIDAM. Loe lähemalt: bit.ly/1xSgyxK

  • 5. veebruaril toimub Saue valla Kultuurikeskuses noorte tunnustusüritus SÄRTS. Taaskord on võimalik märgata ning esile tõsta noori sauevallakaid. Aita valida kandidaat! Osale lahedal üritusel!
    Loe täpsemalt siit. Vaata kuulutust.

  • Kutsume Saue valla aktiivseid kodanikke ja vabaühendusi osalema mõttekojas, mille teemaks on kohaliku võimu ja kogukonna koostöö ning selle veelgi sisukamaks muutmise võimalused.
    MÕTTEKODA „Kuidas Saue valda ühiselt valitseda?“ toimub teisipäeval, 3.märtsil kell 16 -19 Saue valla kultuurikeskuses ja selle sisustamisele aitavad kaasa e-Riigi Akadeemia, Vabaühenduste Liit EMSL ja Linnalabor.
    Täpsem info KaijaV@sauevald.ee

  • 6. - 7. märtsil on üldhariduskoolide õpilased oodatud kutsehariduse suursündmusele Noor Meister 2015 Eesti Näituse messikeskusesse! Täpne info siit.

  • Justiitsministeeriumi abimaterjal lapsevanemale seksuaalse väärkohtlemise juhtumite korral reageerimiseks ning väärkohtlemise ennetamiseks.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud