28.01.2015
Oluline info
  • Talvelaager 2015
    12. - 13. veebruar - 6. - 7. klass (Jõulumäe Tervisespordikeskus)
    12. - 13. veebruar - 2. - 3. klass (Jäneda)
    12. - 13. veebruar - 4. - 5. ja 8. - 9. klass (Nelijärve)
    11. - 13. veebruar - 8. - 9. klass (Nelijärve, soovijatele)

    Paras aeg enne talvelaagrit suusavarustus üle vaadata!
    Kogu info talvelaagri kohta talvelaagri kodulehelt www.laagrik.edu.ee/talvelaager2015.

  • 23. veebruaril (esmaspäev) tunde ei toimu! Selle päeva tunnid on tehtud/tehakse ette.

  • Head õpilased! Palume üle koolimaja esise muruplatsi ja üle staadioni mitte käia!
Teadmiseks
  • Uurimistööde esitamise tähtaeg on 27. veebruar.
    Kui õpilasel on veel teema valimata või ta vajab abi, siis palume pöörduda juhendaja või klassijuhataja poole. Natuke abi võib leida ka siit.

  • 26.01 – 30.01 toimub Laagri Koolis traditsiooniline võõrkeelenädal.
    Neljapäeval 29.01 toimub Allecto võõrkeelsete raamatute müük.
    Tasuda on võimalus sularahas ja maksekaardiga.

  • 29. jaanuaril toimub Eesti Koolispordiliidu 6. - 9. klasside saalijalgpalli finaal Viljandi Spordihoones algusega kell 9.00.
    Väljasõit 6.30 ja tagasi orienteeruvalt 17.00. Laagri kooli võistkonda kuuluvad järgmised õpilased: Mathias Ranna (8.p), Dannar Pärtel (8.p), Karl Konrad Valtin (8.s), Marko Lipp (9.p), Alex Roosalu (9.p), Kaspar-Eerik Maarand (9.p), Andreas Jass Valdaru (9.s)
    Kaasa sõidab õpetaja Indrek Drell, õpetajal on kaasas telefon 58669578.

  • 30. jaanuaril toimuvad Harjumaa Koolidevahelised MV teatesuusatamises algusega kell 11.00 Aegviidus (Kõrvemaa Spordikeskus). Väljasõit kell 8.30 ja tagasi orinteeruvalt kell 16.00. Laagri Kooli võistkonda kuuluvad järgmised õpilased. Kaasa läheb võistlustele õpetaja Leili Meijel, õpetajal on kaasas telefon 58669578.

  • 4. veebruaril kell 18.00 toimub Laagri Kooli koolinõukogu koosolek.

  • 5. veebruaril kell 18.00 ootab Laagri Kool külla lapsevanemaid, kes kaaluvad lapse õppima asumist Laagri Koolis alates 1. septembrist 2015. Toimub kooli ja koolis toimuvat tutvustav loeng ja ringkäik koolimajas. 1. klassi vastuvõtu taotlusi saab esitada 1. – 17. veebruarini, täpsemalt loe siit

  • 5. veebruaril külastavad Laagri Kooli 6. lennu vilistlased.

  • 7. veebruaril toimub Laagri Koolis 7. - 12. klassi õpilaste matemaatikaolümpiaadi Harjumaa voor.

  • KÜÜNLAÜMBRISTE JAHT 2014 - 2015!
    Head 1. - 6. klasside õpilased!
    Aidake ka sel talvel kokku koguda põletatud teeküünalde alumiiniumümbrised, et need ei jõuaks kasutuna loodusesse. Loe täpsemalt siit.
    Küünlaümbrised tuleb loendada ja 1. - 6. klassidel viia oma klassi õpetaja kätte ning 7. - 9. klassidel kooli loodusainete klassi.
    Küünlaümbriseid on võimalik tuua kuni 31. jaanuarini.

  • Laagri Kooli raamatukogus on välja pandud kunstnik Merike Läte maalide näitusmüük. Näitus ootab külastajaid kuni 6. veebruarini (k.a.).

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp
Wunderlist
Selle nädala rakendus oli 2014. aasta IOS kasutajate üks lemmikrakendus ning samuti leiab selle Androidi kasutajate Top 10. Lihtne rakendus, mis töötab tõhusalt kõigis sinu seadmetes ning mille abil on hea luua nimekirju tegevustest ja asjadest, mid on vaja meeles pidada. Kõikidele loodud meelespeadele pääseb ligi nii nutiseadmetest kui ka veebist . Wunderlistis on lihtne luua erinevaid kategooriaid nt. tööasjad, poenimekiri, kodused tööd jpm, Igale tegevusele on võimalik lisada tähtaegu ning meeldetuletusi. Valminud nimekirju on hea jagada sõpradega, töökaaslastega või perekonna liikmetega, kes peavad sinu tegemistega kursis olema. Kõik käesoleva päeva tähtajaga tegemised koondab rakendus automaatselt ühte nimekirja, nii ei pea sa kõiki loodud kategooriaid eraldi läbi vaatama, et teada saada, mida sa pead kindlasti täna tegema.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
Kooliväline info
  • Tallinna loomaaia uues keskkonnaharidusekeskuses tegutsev looduskool avab alates veebruarist mitu uut huviringi, kuhu võetakse täiendavalt vastu erinevas vanuses loodushuvilisi lapsi (töö nii eesti kui ka vene keelse). Majas on kaasaegse sisustusega õpperuumid, eluslooduse klass ja aastaringselt avatud lasteloomaaed. Põnevat materjali tundide läbiviimiseks pakub loomaaia kollektsioon. Täpne info siin: http://tallinnzoo.ee/loodusharidus/huviringid/

  • Väärt uudis! Maikuu lõpus esineb taas Tallinnas maailma kuulsaim tsirkus CIRQUE DU SOLEIL, kes esitleb publikule lavastust QUIDAM. Loe lähemalt: bit.ly/1xSgyxK

  • 5. veebruaril toimub Saue valla Kultuurikeskuses noorte tunnustusüritus SÄRTS. Taaskord on võimalik märgata ning esile tõsta noori sauevallakaid. Aita valida kandidaat! Osale lahedal üritusel!
    Loe täpsemalt siit. Vaata kuulutust.

  • Justiitsministeeriumi abimaterjal lapsevanemale seksuaalse väärkohtlemise juhtumite korral reageerimiseks ning väärkohtlemise ennetamiseks.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud