21.01.2015
Oluline info
  • Talvelaager 2015
    12. - 13. veebruar - 6. - 7. klass (Jõulumäe Tervisespordikeskus)
    12. - 13. veebruar - 2. - 3. klass (Jäneda)
    12. - 13. veebruar - 4. - 5. ja 8. - 9. klass (Nelijärve)
    11. - 13. veebruar - 8. - 9. klass (Nelijärve, soovijatele)

    Paras aeg enne talvelaagrit suusavarustus üle vaadata!

  • 23. veebruaril (esmaspäev) tunde ei toimu! Selle päeva tunnid on tehtud/tehakse ette.

  • Lugupeetud lapsevanemad! Palun tuletage lastele meelde talvise liiklemise eripärasid! Juhtige ka tähelepanu pidevalt muutuvatest ilmastikuoludest põhjustatud ohtudele tänavatel ning kontrollige laste helkurite kasutamist!
Teadmiseks
  • Uurimistööde esitamise tähtaeg on 27. veebruar.
    Kui õpilasel on veel teema valimata või ta vajab abi, siis palume pöörduda juhendaja või klassijuhataja poole. Natuke abi võib leida ka siit.

  • 22. jaanuaril kohtub Laagri Kooli 8. klasside õpilastega ettevõtja ja riigikogu liige Toomas Tõniste. Vestlusringi teemadeks on aktiivne ja ettevõtlik eluhoiak ning ettevõtlus noorte pilgu läbi.
    Kohtumine toimub peale valimisi.

  • 23. jaanuaril toimub Püünsi koolis algusega kell 10.30 Eesti Koolispordiliidu saalijalgpalli võistluse Harjumaa voor 6. – 9. klassidele. Väljasõit kooli juurest kell 8.30 ja tagasi orienteeruvalt 16.00. Laagri Kooli võistkonda kuuluvad: Mathias Ranna (8.p), Dannar Pärtel (8.p), Karl Konrad Valtin (8.s), Andreas Jass Valdaru (9.s), Marko Lipp (9.p), Alex Roosalu (9.p), Kaspar-Eerik Maarand (9.p). Kaasa sõidab õpetaja Indrek Drell, õpetajal on kaasas telefon 58669578.

  • 26.01 – 30.01 toimub Laagri Koolis traditsiooniline võõrkeelenädal.
    Õpetlikke tegevusi jagub kogu nädalasse ja kaasa on haaratud õpilased kõikidest vanuseastmetest.
    Kogu kooliperet ootab ees väike esmaspäevane kontsert, kus numbreid eri rahvastelt.
    Tublimad keeleõppijad osalevad Junior Master of English ja Senior Master of English võistlustel. 7. - 9. klassidel on võimalus kohtuda ürituse Lesson with a foreigner raames Eestis õppivate välisõpilastega.
    Igal aastal oodatud Allecto kirjastuse raamatumüük toimub ka tänavu.
    Nii esinejate kui ka vaatajate üks oodatumaid on karaoke laulmine.
    Ainetundidessegi jagub tegevusi: Show Fun with English, Maastikumängud, Library search.

    NB! Allecto raamatumüük toimub neljapäeval, 29.01.
    See on hea võimalus õpilastele, et osta eakohast ja arendavat võõrkeelset kirjandust.
    Tasuda on võimalus sularahas ja maksekaardiga.

  • 27. jaanuaril toimub TV 10 olümpiastarti Lasnamäe Spordihallis algusega kell 10.00. Väljasõit kooli eest kell 8.30 ja tagasi orienteeruvalt kell 14.00. Laagri kooli esindavad järgmised õpilased: Kert-Kristjan Surva (5.s), Triina Järvet (6.t), Hele-Riin Vackermann (6.s), Eliisa Raudmets (6.s), Glen Kink (7.p), Markus Miller (7.p), Kaur Vali (7.s), Silver Ingver (7.s).
    Kaasa sõidab õpetaja Indrek Drell, õpetajal on kaasas telefon 58669578.

  • 4. veebruaril kell 18.00 toimub Laagri Kooli koolinõukogu koosolek.

  • 5. veebruaril kell 18.00 ootab Laagri Kool külla lapsevanemaid, kes kaaluvad lapse õppima asumist Laagri Koolis alates 1. septembrist 2015. Toimub kooli ja koolis toimuvat tutvustav loeng ja ringkäik koolimajas. 1. klassi vastuvõtu taotlusi saab esitada 1. – 17. veebruarini, täpsemalt loe siit

  • 5. veebruaril külastavad Laagri Kooli 6. lennu vilistlased.

  • KÜÜNLAÜMBRISTE JAHT 2014 - 2015!
    Head 1. - 6. klasside õpilased!
    Aidake ka sel talvel kokku koguda põletatud teeküünalde alumiiniumümbrised, et need ei jõuaks kasutuna loodusesse. Loe täpsemalt siit.
    Küünlaümbrised tuleb loendada ja 1. - 6. klassidel viia oma klassi õpetaja kätte ning 7. - 9. klassidel kooli loodusainete klassi. Küünlaümbriseid on võimalik tuua kuni 31. jaanuarini.

  • Laagri Kooli raamatukogus on välja pandud kunstnik Merike Läte maalide näitusmüük. Näitus ootab külastajaid kuni 6. veebruarini (k.a.).

  • 23. mail kell 14.00 toimub Paldiskis käesoleva aasta Harjumama rahvakunsti suurpidu - “Põlvkondadepidu”. Peol esinemise nimel tegutsevad ka Laagri Kooli väikesed rahvatantsijad 1. klassidest!

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

Nädala äpp
Penguin Jump
Arvutamiseks 20 piires: PenguinMath. Võistluslik arvutamismäng, kus saab muuta raskustaset (arvutamine 5 piires või 10 piires või ...). Saab valida tehted - korrutamine, jagamine, liitmine või lahutamine.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
Kooliväline info
  • Justiitsministeeriumi abimaterjal lapsevanemale seksuaalse väärkohtlemise juhtumite korral reageerimiseks ning väärkohtlemise ennetamiseks.

  • Iloni Imedemaa kuulutab välja Ilon Wiklandi nimelise noore kunstniku preemia konkursi, et julgustada noort kunstnikku tema loomelise rännaku alguses. Loe lähemalt siit.

Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud