03.12.2014
Oluline info
  • 2. veerandi ja poolaasta hinded pannakse välja 17. detsembril. Millised oleksid sinu veerandihinded tänase seisuga? Hinnete seisu vaata siit.

  • Laagri Kooli talvepidu
    18. detsembril kell 18.00 toimub Laagri Kooli talvepidu kooli staadionil.
    Oodatud on kõik – õpilased, lapsevanemad, vanavanemad ja sugulased, külarahvas, vallarahvas ning ka linnainimesed!
    Esineb Laagri Kooli pere laulu ja tantsuga. Avatud on välikohvik.

  • Koolitoitlustuse rahulolu uuring
    Baltic Restaurants Estonia eesmärk on pakkuda igapäevaselt maitsvat ja tervislikku lõunat ning olla kooliperele aktiivne ja kindel koostööpartner.
    Selleks, et hinnata meie igapäevast tööd ja ootustele vastavust, viime läbi igal aastal koolitoiduga rahulolu uuringut. Sellel aastal viime uuringu läbi perioodil 24.11 - 5.12
    Link kooliküsitlusele:
    http://www.eformular.com/eerennier/koolikysitlus2013.html
Teadmiseks
  • 21. ja 28. novembril toimunud sissespordipäeva tulemusi saab vaadata siit. Ujumisvõistluse Välekala tulemused siin, protokoll

  • 5. detsembril toimuvad Harjumaa 2014.a koolidevahelised meistrivõistlused teateujumises.
    Laagri Kooli lähevad esindama järgmised õpilased.
    Kogunemine 8.00 - 8.15.
    Kaasa ujumisriided, pusa ja plätud. Võistlema sõidetakse rongiga ja tagasi tellitud bussiga. Õpilastega on kaasas õpetaja Eha Lilienthal.

  • KÜÜNLAÜMBRISTE JAHT 2014 - 2015 ON ALANUD!
    Head 1. - 6. klasside õpilased!
    Aidake ka sel talvel kokku koguda põletatud teeküünalde alumiiniumümbrised, et need ei jõuaks kasutuna loodusesse. Loe täpsemalt siit.
    Küünlaümbrised tuleb loendada ja 1. - 6. klassidel viia oma klassi õpetaja kätte ning 7. - 9. klassidel kooli loodusainete klassi. Küünlaümbriseid on võimalik tuua kuni 31. jaanuarini.

  • 16. detsembril kell 9.30 toimub pidulik jõulukontsert Laagri Kooli õpilastele Laagri City Kontserdimajas.
    Lavale astub Arsise kellade ansambel. Dirigendiks on ansambli kunstiline juht Aivar Mäe isiklikult!
    Arsise kellade ansambli kohta loe lähemalt siit.
    Kontserdile minnakse jalgsi, kogunemine koolis 8.15.
    Transport on tasuta (kand & varvas), kontserdi hind 3 eurot.
    Selga pidulik koolivorm ja soojad üleriided.

  • Sündmuste kalender kooli kodulehel.

  • Kuna pime aeg on käes, palume tagada iga õpilase üleriiete külge helkur!

Nädala äpp
Pic Collage on vahva rakendus, mille abil saab fotodest, piltidest kujundada toredaid kollaaže. Lihtne võimalus kujundada sünnipäevakutseid, plakateid või kuulutusi. Üllata oma sõpru isetehtud e-kaardiga. Rakendus on sobilik nii IOS kui ka Android tahvelarvutitele ja nutitelefonidele.
Varasemad äpid siin.
Huvikooli info
  • Õpilaste registreerimine huvialaringidesse toimub 2014/2015 elektrooniliselt Laagri Huvialakooli kodulehekülje kaudu - registreeri siin.

  • TÄIENDUSÕPE PÕHIKOOLI LÕPETAJALE JA GÜMNAASIUMISSE ASTUJALE
    Kursustele ootame 9.klasside õpilasi, kes soovivad täiendavalt valmistuda põhikooli lõpueksamiteks kui ka ettevalmistust erinevatesse gümnaasiumitesse kandideerimiseks. Kursused toimuvad järgnevates õppeainetes: matemaatika, eesti keel ja inglise keel. Kursustega alustame alates jaanuarist 2015. Rohkem infot siin.

  • My Dance Tantsuklubi jõulupidu “MYCHRISTMAS 2014″. Jõulud on kohe ukse taga ning sügis hakkab juba järele andma. Ka Mydance Tantsuklubi on selleks valmistunud ning taaskord leiab aset meie jõulukontsert MYCHRISTMAS 2014! Seekord toimub jõulukontsert MyChristmas meile armsaks saanud Laagri Kooli aulas 13. detsembril algusega 15.00 – 17.00, aadressil Veskitammi 22. Jõulukontsert on mõeldud kooliealistele lastele. Ootame kõiki tantsulisi ning nende vanemaid, õdesid-vendi, vanaemasid-vanaisasid, sõpru-tuttavaid veetma meiega ühte jõuluhõngulist päeva :)
    Lisaks tantsukavadele esineb seekord meile maagilise showga mustkunstnik, kes lastele ka kingipakid välja võlub .

  • Loovuskooli jõulupidu “Päkapikumaa 2014″ Jõulud on kohe ukse taga ja aset leiab meie loovuskooli jõulupidu PÄKAPIKUMAA 2014! Jõulupidu toimub Laagri Kooli aulas 16.detsembril algusega 17.30 – 18.15, aadressil Veskitammi 22. Jõulupidu on mõeldud eelkooliealistele lastele. Ootame kõiki loovuskooli õpilasi ning nende vanemaid, õdesid-vendi, vanaemasid-vanaisasid, sõpru-tuttavaid veetma meiega ühte jõuluhõngulist õhtut.

  • Palun huviringide lepingud täita ja tagastada täidetud lepingud huviringi juhendajale/klassijuhatajale/kooli sekretärile või huvikooli direktorile.

  • Info ja registreerimine
    Taigur Tooming
    taigur@laagrihuvialakool.ee
    6 517 635
    http://www.laagrihuvialakool.ee
Kooliväline info
  • 11. - 19. detsembrini ootab Vanamõisa Jõulumaa taas lapsi külla. Programmi pikkus on umbes 2 tundi ning sisaldab erinevaid tegevusi. Täpsema info leiab siit http://joulumaa.xn--vabahukeskus-uib.ee/

  • Iloni Imedemaa kuulutab välja Ilon Wiklandi nimelise noore kunstniku preemia konkursi, et julgustada noort kunstnikku tema loomelise rännaku alguses. Loe lähemalt siit.

  • Jõulukuu Taevaskojas. Täpsem info siit.
Laagri Kool laagrik@laagrik.edu.ee Kontakt: klassijuhatajad    aineõpetajad    taustajõud