12.02.2014
Oluline info
  • Talvelaager 2014
    20. - 21. veebruar - 6. - 7. klass (Jõulumäe Tervisespordikeskus)
    20. - 21. veebruar - 2. - 3. klass (Jäneda)
    20. - 21. veebruar 4. - 5. ja 8. - 9. klass (Nelijärve)
    19. - 21. veebruar - 8. - 9. klass (Nelijärve, soovijatele)

    Talvelaageri koduleht Talvelaagri suusavarustuse ost-müük-vahetus talvelaagri kodulehel lingil turg.
Teadmiseks
  • Suusatunnid on Laagri Koolis kohustuslikud! Õpilane on kohustatud suusatunnis osalema oma suuskadega või koolist laenatud suuskadega. Oma suusavarustus on kindlasti mugavam! Suusatunnid on ka eelduseks talvelaagrisse minekuks. Õpilane, kes on vabastatud või ei saa erinevatel ettekäänetel suusatada, jääb talvelaagri ajal koolimajja! Talvelaagris toimub aktiivne suusatamine (lume olemasolul) ja selleks ajaks palume tagada õpilasele suusavarustus!

  • Palume õpilaste suusavarustusele märkida peale / sisse nimi või muu märge. Kuna sarnast varustust on paljudel, on õpilastel nimega esemeid oluliselt lihtsam teiste asjade seast leida!

  • NB! 14. veebruaril on õpilaste uurimistööde esitamise tähtaeg!
    Õpetajad-juhendajad soovivad energiat ja mõttekiirust veel viimasteks kirjutamise päevadeks!

  • SÕBRAPÄEVA ÜLLATUSEKS SEL AASTAL LAAGRI KOOLIS ON KOHVIK!
    Avatud on kohvik reedel, 14. veebruaril 2., 3. ja 4. vahetunnil, mil pakutakse suupisteid, pirukaid-saiakesi, maiustusi, jooke ja mõndagi muud.
    Kohvikumeistriteks on tubli 9.s klass.

  • 19.veebruaril 4. tunni ajal toimub meie koolis Eesti Vabariigi sünnipäeva tähistav pidulik aktus ja koolisööklas pakutakse kogu koolirahvale pidutorti.

  • 27. ja 28. veebruaril toimub Laagri Kooli aulas KAOTATUD-LEITUD-UNUSTATUD ASJADE SUUR NÄITUS!
    VÄGA paljud asjad ootavad omanikku!
    Omaniku leidmine oleks kindlasti tulemuslikum, kui väljapanekut külastaksid ka lapsevanemad - olete oodatud!

  • Head lapsevanemad! Kui laps on ära kaotanud telefoni, tossud, jope vms, siis saatke koolile e-kiri aadressile laagrik@laagrik.edu.ee - ehk on see ese juba leitud ja ootab nukralt omanikku. Koolis on mitmeid esemeid, mille omanik on teadmata ja mis ootab omanikuga taaskohtumist! Ka võib kaotatud riiete ja jalatsite osas uurida infot turvatöötajalt - alati ei pea kohe uut asja ostma!

  • Laagri Kool võtab 1. veebruarist kuni 17. veebruarini vastu 1. septembril 2014. a esimesse klassi minevate laste õpilaskandidaadiks vastuvõtmise taotlusi.

    Laagri Kooli vastuvõtu kord siin.

  • 21. jaanuaril 2014. a Loksa Gümnaasiumis toimunud Harjumaa koolide 2.- 4. klassi poiste joonistusvõistlusel "Ökoauto" auhinnatud töö Lukas Tark 2.b klassist. Juhendaja Mirjam Baskin.

  • 25. jaanuaril 2014. a üleriigilise matemaatikaolümpiaadi Harjumaa voorus Jüri Gümnaasiumis saavutas I koha Siret Sillar 9.s klassist ja II koha Maria Pernits 7.t klassist. Juhendaja Terje Koll.

  • 1. veebruaril 2014. a üleriigilise bioloogiaolümpiaadi Harjumaa voorus Saue Gümnaasiumis saavutas III koha Rene Kriisa 9.p klassist. Juhendaja Merike Palts.

  • 7. veebruaril 2014. a Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses toimunud Harjumaa 2014. a koolidevahelisel meistrivõistlusel teatesuusatamises saavutasid:

    Sander Valt 6.s, Karl Erik Just, Mikk Tomson 7.p ja Christopher Kaare 7.s klassist noormehed 6.-7. klass 4x3 km teatesõidus I koha;

    Kätlin Kukk 6.t, Britten Niinepuu 6.s, Maria Pernits 7.t ja Carita Henrietta 7.s klassist neiud 6.-7. klass 4x1,5 km teatesõidus II koha;

    Kristina Lillepea, Hanna Ploompuu 8.t, Grete-Liis Kasvandik ja Maarja Männik 9.t klassist neiud 8.-9. klass 4x1,5 km teatesõidus II koha;

    Kristjan Kullas 8.s, Henrik Mikael Toiviainen 9.p, Jürgen Koll ja Uku Luhari 9.s klassist noormehed 8.-9. klass 4x3 km teatesõidus II koha.
    Õpilasi juhendas Indrek Drell

  • Kooli 2. poolaasta sündmuste kalender kooli kodulehel.

Huvikooli info
Kooliväline info
  • SÕBRAPÄEVA DISKO LASTELE!
    Pühapäeval, 15.veebruaril toimub Saue valla Kultuurikeskuses kell 12.00 kuni viienda klassi lastele disko!
    Pileti hind on 2eur – kui kaasas on ka sõber, saab tema tasuta!
    Pileteid pakutakse enne ürituse algust kohapeal ja on saadaval eelmüügis Saue valla Kultuurikeskuses - tel 67 96 765
    Broneerimine tel 533 666 15.
    Lisainfo: Eveli Kljujev, tel 533 666 15

  • Laagri Kooli psühholoog Pille Jürgen soovitab lapsevanemaile huvitavat materjali lugemiseks ja mõtisklemiseks http://www.sinamina.ee/public/koolitused/tark_lapsevanem/index.html#!/

    Psühholoogilise ja psühhiaatrilise abi saamise võimalused Eestis. Info lapsevanemale siit.

  • Kodumaisel jäätisetootjal AS Balbiinol on hea meel kutsuda kõiki põhikooli- ja lasteaiaealisi lapsi osalema üle-eestilisele jäätisepakendi kujundamise konkursile „Minu jäätis“, mis pakub lastele võimalust ise disainida jäätisepaber – just selline, mille sees olevat jäätist nii iga laps kui ka täiskasvanu süüa tahaks!
    Täpsem info konkursi kohta www.balbiino.ee/konkurss

  • 7.–8. märtsil 2014. aastal toimub taas suurüritus Noor Meister, mille eesmärgiks on tutvustada noortele kutsehariduse võimalusi Eestis. Ürituse raames toimuvad kutsemeistrivõistlused, kus 24 erialal näitavad oma oskusi ligi 350 kutseõppurit. Lisaks tutvustatakse õppimisvõimalusi kutseõppeasutustes ning avatud on töötoad, kus külastajad saavad erinevaid ameteid proovida. Üritus toimub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses ja on külastajatele tasuta. Loe täpsemat infot www.noormeister.ee ja www.innove.ee/noor-meister.

  • Rahvaspordiklubi Kuuse kutsub 2000 - 2003 sündinud poisse korvpallitrenni. Täpsem info siit.

  • Harju Jalgpallikoolis esimesed treeningud aastaringselt TASUTA! Tule ja vali endale treeninggrupp ning registreeri kohapeal või kodulehel.

  • HITSA Innovatsioonikeskus kuulutab välja õpilaskonkursid! Loe lähemalt siit.

Laagri Kool
laagrik@laagrik.edu.ee