22.01.2014
Oluline info
  • Talvelaager 2014
    20. – 21. veebruar - 6. – 7. klass (Jõulumäe Tervisespordikeskus)
    20. – 21. veebruar - 2. – 3. klass (Jäneda)
    20. - 21. veebruar 4. - 5. ja 8. – 9. klass (Nelijärve)
    19. – 21. veebruar – 8. – 9. klass (Nelijärve, soovijatele)

    Talvelaageri koduleht
Teadmiseks
  • 6. - 9 . klass saalijalgpalli Eesti koolispordil liidu alagrupist sai edasi Laagri Kooli võistkond ning pääses 4. veebruaril finaali, mis toimub Viljandi Spordihoones.

  • 25. jaanuaril toimub üleriigiline matemaatikaolümpiaadi Harjumaa voor Jüri Gümnaasiumis. Laagri Kooli õpilastest osalevad:
    1. Maria Pernits 7.t klass
    2. Eva-Maria Rannik 7.t klass
    3. Madis Bauman 7.p klass
    4. Mihkel Erik Riid 7.p klass
    5. Hetter Tammvere 7.s klass
    6. Karl Konrad Valtin 7.s klass
    7. Carisse Vooremaa 7.s klass
    8. Toomas Pugri 8.p klass
    9. Roomet Riho Pung 8.s klass
    10. Hetti Ellen Puhm 9.t klass
    11. Annika Teska 9.t klass
    12. Helen Vainola 9.t klass
    13. Rait Kaimer 9.p klass
    14. Rene Kriisa 9.p klass
    15. Laura Jõgi 9.s klass
    16. Siret Sillar 9.s klass

    Kogunemine kooli juures 8.45, väljasõit kell 9.00
    Saabumine Laagri Kooli juurde tagasi orienteeruvalt kell 16.00. Sihtpunkti ja tagasisõit tellitud bussiga.
    Õpilastega kaasas õpetajad Terje Koll ja Mare Kaljuste. Õpetajatel on võistlustel kaasas kontakttelefon 53037407.

  • Armsad Laagri Kooli 5. LENNU LÕPETAJAD ja õpetajad!
    Traditsiooniline lõpetanute kohtumispäev saab teoks 6. veebruaril kell 14.00!
    Palun infot lahkelt levitada, vilistlastele edasi anda!
    Tamm ootab Tõrukesi – Laagri Kool oma vilistlasi!

  • 27. - 31. jaanuar toimub taas VÕÕRKEELENÄDAL oma eripalgeliste ettevõtmistega!
    Kavas on rohkelt huvitavaid üritusi igale vanuseastmele sh. võõrkeelne näidend, karaoke laulmine, mälumäng “Kuldvillak”, Kapsapidu jpm.
    ALLECTO kirjastus korraldab 30.01 kell 10.00 - 12.00 Laagri Kooli ruumides võõrkeelse kirjanduse müügi, kuhu on oodatud ostma erineva keeleoskusega vanuses lapsed kõikidest kooliastmetest. Pakutakse mõnusat lugemist enesearendamiseks ja ajaviiteks.
    Ostude eest on võimalik tasuda nii sularahas kui ka pangakaardiga.

  • Head lapsevanemad! Kui laps on ära kaotanud telefoni, tossud, jope vms, siis saatke koolile e-kiri aadressile laagrik@laagrik.edu.ee - ehk on see ese juba leitud ja ootab nukralt omanikku. Koolis on mitmeid esemeid, mille omanik on teadmata ja mis ootab omanikuga taaskohtumist! Ka võib kaotatud riiete ja jalatsite osas uurida infot turvatöötajalt - alati ei pea kohe uut asja ostma!

  • Laagri Kool võtab 1. veebruarist kuni 17. veebruarini vastu 1. septembril 2014. a esimesse klassi minevate laste õpilaskandidaadiks vastuvõtmise taotlusi.

    Laagri Kooli vastuvõtu kord siin.

    Palve - palun saatke Laagri Kooli sekretäri e-posti aadressile annely@laagrik.edu.ee lapse nimi, kes soovib 1. septembril 2014. a astuda Laagri Kooli 1. klassi ja õe või venna nimi ja klass, millises ta Laagri Koolis õpib. Informatsioon on vajalik vastuvõtunimekirja koostamiseks. Koolil pole teada, kellel õpilastest tuleb õde või vend 1. septembril 2014. a Laagri Kooli.

  • Eesti suurim jäätmekäitleja Kuusakoski alustas alumiiniumist küünlaümbriste kogumisaktsiooni, et tõsta kooliõpilaste teadlikkust taaskasutuse vallas. Täpsem info siit.

  • Kooli 2. poolaasta sündmuste kalender kooli kodulehel.

  • Laagri Kooli raamatukogus on üleval Merike Läte maalide näitus-müük. Pilte saab vaadata ja osta 6. – 31. jaanuarini kella 10. - 15.00. Loe täpsemalt siit.
Huvikooli info
Kooliväline info
  • Laagri Kooli psühholoog Pille Jürgen soovitab lapsevanemaile huvitavat materjali lugemiseks ja mõtisklemiseks http://www.sinamina.ee/public/koolitused/tark_lapsevanem/index.html#!/

  • Kodumaisel jäätisetootjal AS Balbiinol on hea meel kutsuda kõiki põhikooli- ja lasteaiaealisi lapsi osalema üle-eestilisele jäätisepakendi kujundamise konkursile „Minu jäätis“, mis pakub lastele võimalust ise disainida jäätisepaber – just selline, mille sees olevat jäätist nii iga laps kui ka täiskasvanu süüa tahaks!
    Täpsem info konkursi kohta www.balbiino.ee/konkurss

  • 7.–8. märtsil 2014. aastal toimub taas suurüritus Noor Meister, mille eesmärgiks on tutvustada noortele kutsehariduse võimalusi Eestis. Ürituse raames toimuvad kutsemeistrivõistlused, kus 24 erialal näitavad oma oskusi ligi 350 kutseõppurit. Lisaks tutvustatakse õppimisvõimalusi kutseõppeasutustes ning avatud on töötoad, kus külastajad saavad erinevaid ameteid proovida. Üritus toimub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses ja on külastajatele tasuta. Loe täpsemat infot www.noormeister.ee ja www.innove.ee/noor-meister.

  • Noorsoo võistlus: Tee pilt oma hobist ja võida seiklus Kiviõli tuhamäel!
    Kutsume 14-26-aastaseid noori osalema Eesti Noorsootöö Keskuse (ENTK), Kiviõli Seiklusturismi keskuse ja Hansabussi korraldataval fotovõistlusel “Minu hobi”. Loe siit.

  • Rahvaspordiklubi Kuuse kutsub 2000 - 2003 sündinud poisse korvpallitrenni. Täpsem info siit.

  • Harju Jalgpallikoolis esimesed treeningud aastaringselt TASUTA! Tule ja vali endale treeninggrupp ning registreeri kohapeal või kodulehel.

  • HITSA Innovatsioonikeskus kuulutab välja õpilaskonkursid! Loe lähemalt siit.

Laagri Kool
laagrik@laagrik.edu.ee